15 Şubat 2012 Çarşamba

Şeffaf Ekmek Kızartma Makinesi

İnsanoğlunun isteklerinin sonu yok. Her şeye de sahip olsa, sahip olduklarından fazlasını istemek doğasında var. Bu şeffaf ekmek kızartma makinesi de her şeye sahip olanlar için yapılmış icatlardan. Ancak ekmek kızartıcısını çalışır vaziyette unutup başka işe dalarak ekmeğini hep yakmayı başaranlar ya da cihazın başında beklese de her seferinde marsık gibi kara kuru bir ekmek dilimini tabağına koymayı alışkanlık haline getirmiş olanlar için de pekala yararlı bir mutfak eşyası. 

Kullanması ise çok kolay, eköek dilimini içine bırakıp karşıdan bakıyorsunuz. Dilim istediğiniz renk tonuna döndüğünde çıkarmaktan başka telaşınız olmuyor. Şeffaf ve ısıyı geçiren cam kullanılarak dizayn edilmiş. 


15 yorum:

  1. en büyük derdim bu olsa keşke, nasıl mutlu olurdum bu yazını görünce:)

    YanıtlaSil
  2. Haha çok güzelmiş ama bu.:D Gerçi benim hiç ekmek kızartma makinam olmadı.:(

    YanıtlaSil
  3. :)) çok parak gerek çokk, hergün yeni birşey çıkıyor almamız gereken:))

    YanıtlaSil
  4. daha dün akşam eşim yarın ekmek kızartma makinası alacağım demişti:D sevgiyle vladimir.

    YanıtlaSil
  5. Nini;

    :) Gerçekyten en büyük hatta tek derdimiz ekmeklerimizin az ya da gereğinden fazla kızarmış olması olsaydı, ah nerede o günler :(

    YanıtlaSil
  6. Missbone;

    Kızartma makinemiz olsa ekmek kızartmaya vaktimi zolmaycak ki. Olmaması daha iyi. :)

    YanıtlaSil
  7. Boncukçu;

    Diyelim ki bol bol paramız var ve her çıkanı satın alıyoruz, O ev ne olurdu, ne hale dönerdi acaba. :D

    YanıtlaSil
  8. Guguk Kuşu;

    Ohhh hafta sonu kahvaltıları daha keyifli olacak demek ki. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  9. Bilim bu sorunu çözdü zannediyordum :)) Benim de hiç ekmek kızartma makinem olmadı. Ama görüyoruz sağda solda. Şakkadanak çıkartıyo dışarı ekmeği kızartınca. Otomatik. Toplu yerlerde de raylı sistem var. Kendisi zaten pıt düşürüyo aşağı :))) Bu sadece bir dizayn galiba. Hoş da bir dizayn. Gerçi bu şeffaflık olayı artık fazla abartılıyor ama göze de hoş geliyor... Loft bir dairenin ortasına küt diye yerleştiriveriyorlar duşakabini :))))

    YanıtlaSil
  10. bazen sınırları zorluyoruz sanki :)))

    YanıtlaSil
  11. Yiğit Tan;

    Şık durduğu kesin, gerekliliği tartışışır. Orijinallik olsun bir kenarda dursun diyenler için tasarlanmış sanırım. BU cihazı bir de biraz kullanıdlıktan sonra görmek lazım he kullanımdan sonra temzilenmezse bu görüntü sadece kataloglarda görülür. :)

    YanıtlaSil
  12. Beenmaya;

    Tasarımcı işte n'apsın :D

    "Şöyle güzel bir şeyler tasarla bize" diyorlar, oncağızlara da tasarlamak düşüyor.

    YanıtlaSil
  13. Bence de bu resim yalnızca kataloglarda kalacak. Bu tip bir aleti almadan önce kullananlara sormayı alışkanlık haline getirdim, böylece gereksiz görüntülere çok da savunmasız değilim.
    Ekmekler teker teker mi kızarıyor. Öyleyse iştahlı bir kişi, hele de misafiri varsa sabrı öğrenecek demektir. :) Bir de tabi temizlik sorunu var. Bu makinaları baş aşağı tutup sallayınca kırıntılar tamamen çıkmıyor.
    Haberiniz olsun istedim yani. :))

    YanıtlaSil
  14. Şule;

    Sahiden de tek tek kızarttığını düşünsene millet aç aç bekliyor, hır çıkar valla :)

    YanıtlaSil
  15. tasarımcı yalnızlığı vurgulamış belki, iletişimsiz kalma, en azından ekmek dostun olsun, istediğin kıvamda olsun deyu deyu...

    YanıtlaSil

Yorumlar