10 Ocak 2016 Pazar

Şikayet


5 yorum:

  1. Söylerim, her gece balkonda bırakıp havlatma şu hayvanı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bizim mahallede karşı apartmanda hayvansever bir aile vardı köpeklerine çok düşkün bir aileydi. İri yarı bir kurt köpekleri vardı. Evlerini köpekden faza severlerdi ki yaz demez kış demez hayvanı hep balkonda bırakırlardı. Köpeği dışarı çıkardıkları sattlerde artık halılara basmasın diye ne yapıyorlardı bilemeyceğim ama. Hayvan bazı geceler ulurdu, Cİvar apartmanlardan hangisinden olursa olsun sokağa bir adım attığı anda bir havlama krizine kapılırdı. Dakikalarca susmazdı. Ve bu aile güya hayvan sever bir aileydi. Hayvana yapılan eziyet balona mahkumiyet. Hayvan öldü ve kurtuldu çilesinden.

      Sil
  2. Apartman dairesine mahkum edilmiş her köpeğe işkence edilmekte bana göre...

    YanıtlaSil
  3. maalesef kedi ve köpekler sayemizde dışarıda yaşam alanları daraldığı, yemek imkanları azaldığı için çok zorluk çekiyorlar o yüzden gerçek bir hayvansever tarafından sahiplenilmiş bir kedi ve köpek bugünün sokak koşullarında yaşamaktansa daha güzel bir ömür sürme şansına sahip oluyorlar. Ama tabii gerçekten iyi bir hayvansevere düşerlerse..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayvanseverlerin, onları gerçekten sevenlerin sokaktan kurtardığı her kedi ve köpek kesinlikle daha iyi yaşam şartlarına kavuşuyor.

      Sil

Yorumlar