8 Şubat 2015 Pazar

Nasıl Oldu Da Danışmanlık Hizmetlerinde Bu Noktaya Geldik?

Elbetteki bu sualin yanıtı nedir bilemem. Ah bir duvarların dili olsa da onlar anlatsa diyorum. Benden daha dertlisinin olduğunu bu vesile ile öğrenmiş oldum. Daha ne isterim?


15 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Burada söz konusu apartmanda belirtilen numarada oturan kişiye yapılan kötü bir şaka var bence.

      Sil
  2. Çevresinde derdini anlatacak bir kişi bile bulamayıp yabancılardan medet uman insan var mıdır acaba? Çok ilginç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer derdini anlattığı yabancı avukatı, muhasebecisi ya da psikiyatisti değilse korkarım ben o kişiden, bir sinsilik vardır bu işte. İnsan yakınları ile dertleşir. :)

      Sil
  3. Klinik psikolog olarak kendime bu şekil bir kartvizit bastırma kararı aldım! Zamane İstanbul taksi şöförleri arasında mesleğimi öğrenip de "oo abla, sen onca yıl okumuşun ama biz de trafikte pİSkoloğun alası olduk ha" demeyen de yoktu, hey yavrum hey.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsanlar bir konuda bile olsun geri kalmak istemiyor siğwelweinden ülkemizde. Herkes ne olduğu konusunda mutsuz. Hep başka bir şey olmak istiyor ama ne olmak istediğine de karar vermemiş. Tepeden tırnağa mutsuzluk her yerde. Şöyle çıkıp ben "şizofrenim" desek, ağız tadıyla onu olmamıza bile izin vermezler. Atlarlar hemen örneklerle, delillerle... "Ben de şizofrenim", "benim eniştem şizofren" diye ballandırarak anlatırlar. Gülünecek ya da acınacak mı demeli o kadar çok malzeme var ki nereden tutsak bir şeyle çıkar altından. :) Gülüp geçmek lazım ya da kafası bozukken insanın kulakları mı tıkamalı artık :)

      Sil
  4. "Danışmanlık bizim işimiz" sloganının tabela olmuş hali.
    Vah!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsanın danışası gelmiyor :) Çok neşeli bir ilan

      Sil
  5. hahhaaha süpermiş bu ya... neredeymiş, gitmek, tanışmak istedim kendileriyle :)
    eskiden cenazelerde ağlaması için parayla insan tutulurmuş ya, bu onun modern versiyonu falan sanırım. üstelik "ne iş olsa yaparım abi"cilik de katmış araya; düğünde oynarım, cenazede ağlarım, ikisi de yoksa akıl veririm, sen neye ihtiyacın olduğunu söyle :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya kafayı sıyırmış ya da biri feci kötü şaka yapıyor birisine. Ama afiş güzel Allah için. Eğlenceli :)

      Sil
    2. Ya kafayı sıyırmış ya da biri feci kötü şaka yapıyor birisine. Ama afiş güzel Allah için. Eğlenceli :)

      Sil
    3. Ya biri kafayı sıyırmış ve bu afiş gerçek, yahut da biri kötü bir şakaya kurban gidiyor. Ama afiş eğlenceli allah için :)

      Sil
    4. Ya biri kafayı sıyırmış ve bu afiş gerçek, yahut da biri kötü bir şakaya kurban gidiyor. Ama afiş eğlenceli allah için :)

      Sil

Yorumlar