5 Eylül 2014 Cuma

Macera

Hemen her konuda çelişen bir çiftti Narda ile Mandrake. Yani dedektif ruhlu sihirbaz ile doğru bildiğini söylemekten bıkmayan özgür ruhlu sevgilisi. İkisi de daima diğerini muhalif görürdü ve ben her cuma günü bayiimden ısrarla isterdim yeni çıkan sayıyı. Vapurun eteklerinde beyaz köpükler olurdu ve benim tepemde martılar uçuşurdu muhtemel ancak ben bunların hiçbirinin farkında olmazdım. Güvertede her zamanki yerimde oturmuş, yeni bir Mandrake macerasının orta yerinde seyrüsefer halinde o maceradan, öbür maceraya peşlerinden koşardım.   


3 yorum:

  1. 'Mandrake'yi çıkar çıkmaz alma' yıllarına yetişemedim ama babaannemin evinde bulduğum birkaç eski cildi okuyabildim. Narda favorimdi çünkü doğaldı, olması gerektiği gibiydi. Mandrake çizgi romanı da gerçekten sürükleyiciydi :)

    YanıtlaSil
  2. Narda doğru bildiğini savunmaktan asla geri durmazdı. Mandrake ile araarındaki anlaşmazlıkların hepsi de kadının fendi erkeği yendi kıvamında sonuçlanırdı. O kadar macerasını oludum aklımda en çok hayvan kılığına girmiş konuşan uzaylıların olduğu bölümden kareler yer etmiş nedense :)

    YanıtlaSil
  3. Bn de insanların dişlerini ağrıtan kötü adamlı bölümü bir de Narda'nın bir kristal kürenin içine girmesini hatırlıyorum.. :)

    YanıtlaSil

Yorumlar