11 Temmuz 2014 Cuma

İki Çocuk Yıldız

Aşağıdaki fotoğrafa dikkatle baktığınızda Elizabeth Taylor'ı şıp diye tanıyacaksınız. 1932 doğumlu yıldızın oyunculuk kariyeri 1942 yılında başladı, fotoğrafta 18 yaşındaki hali ile görüyoruz onu. Yanındaki küçük kız ise 1938 doğumlu Natalia Nikolaevna Zakharenko. Hala tanıyamadınız değil mi? Rus anne ve babadan doğma bu küçük amerikan vatandaşının gerçek ismi ile Holywood'da şans yakalaması biraz zordu elbette. 1943 yılında ilk rolünü alabilmesi, dahası şöhret basamaklarını birer birer çıkabilmesi için öncelikle adının değişmesi gerekiyordu. Değiştirildi ve Natalie Wood oldu.

Fotoğrafta Natalie Wood ve Elizabeth Taylor'ı görüyoruz. İlki şaibeli biçimde denizde boğulduğunda sene 1981 idi, menekşe gözlü kadın ise 2011 yılında vefat etti.


2 yorum:

  1. Nasıl tanımam, şıp diye tanıdım valla, zira kendisinin fena halde hayranıyımdır. Batı Yakasının Hikayesi unutamadıklarım arasındadır. Gencecik gitti ne yazık ki, toprakları bol olsun...

    YanıtlaSil
  2. liz taylorun gözleri baş döndericiymiş ama :))) sana minik bi ödül verdim. sen artık eski ya da medium term bilokçusun benim gibi. :)

    YanıtlaSil

Yorumlar