21 Ocak 2014 Salı

Ekiniz Hayırlı Olsun, Widgetlere Bye Bye

Ülkemizdeki blogların sonuna eklenen bir noktayı takip eden iki harf hayırlı olsun. Bu sayede bazı blogspot widgetlerinin çalışmaması da işin cabası. Takip edenlerin listesi dahil bir çok bağlantı iptal. Umarım bu işin zararı bu kadar ile kalır. 



8 yorum:

  1. takip listesini nasıl düzelteceğiz ki acaba? niye böyle bir şey oldu, ilk defa gördüm bugün. hiç haberim yoktu.

    YanıtlaSil
  2. Evet, ne oldu şimdi böyle? Ne takip butonları çalışıyor ne de izleyiciler görünüyor, umarım düzeltmenin de bir yolu bulunur:)

    YanıtlaSil
  3. ahhh vladimir!!!! bin yıl yaşa e mi! Dün gece yarısı son postu girdikten sonra sayfama ulaşamadım. Hacklendim filan sandım. Moralim çöktü. Yarın hallederim deyip gittim yattım. Kalktığımdan beri uğraşıyorum, anitvirüsler onlar bunlar, sonunda bir ayarla görüntülemeyi başardım. Sonra da asıl sorunun iki widgettan olduğunu kavradım. Kaldırdım tekrar yükledim. Olmadı. Başka bloglara baktım. Onlarda da aynı sorun. Tamam dedim ben hacklenmemişim. Ama neden böyle oldu? Derken senin yazını şimdi gördüm. Şimdi anladım ya ne olduğunu çok rahatladım.

    YanıtlaSil
  4. sen deyince fark ettim. ne akla hizmet acaba böyle bir ihtiyaç hissettiler? İzleyici gadget'ı iyidi, kolayca üye olabiliyordun sevdiğin bloga...

    YanıtlaSil
  5. Ben de yeni farkettim, nasıl halledeceğiz bu sorunu :(

    YanıtlaSil
  6. sevabına nasıl halledilir bir söyleyiverin

    YanıtlaSil
  7. Çözümünü yeni bir gönderide paylaştım :)

    YanıtlaSil

Yorumlar