4 Eylül 2013 Çarşamba

Dergimize Öykülerinizi Bekliyoruz

"Aykırı Kuş" isimli dergimizde "Fotoğraflara Öyküler" başlıklı bir bölüm var. Burada yayın kurulumuzun seçtiği fotoğraftan esinleyerek kaleme alınmış bir öykü yer alacak. 

Kasım/Aralık sayımız için "İsmail Ertin"in çektiği bir fotoğraf ı seçtik. Bu fotoğraftan yola çıkarak yazdığınız öyküler arasından seçeceğimiz bir tanesi gelecek sayımızda yayımlanacak. Öyküler word programı ile Times New Roman, 12Pt, 1,5 aralıklı yazılmalı ve bir A4 boyutunda olmalı. 

Yazdığınız öyküleri aykirikus@gmail.com adresine gerçek isim ve soy isminizi belirterek ve konu kısmına "fotoğraf öyküsü" yazdıktan sonra gönderebilirsiniz. 


(fotoğrafı büyütmek için üzerine tıklayınız) 

Fotoğraf lara öyküler dışında da 
yazdığınız kısa öykü, şiir, anı, düzyazılarınızı 
aynı email adresine gönderebilirsiniz. 

http://aykirikus@blogspot.com

7 yorum:

  1. merhaba vladimir, ben bir öykü yazdım aslında. eğer izin verirsen, fotoğrafı da kullanarak blogumda yayınlamak istiyorum. eğer fotoğraf uygun olmaz dersen, ben de yazıyı başka bir fotoğrafla yayınlayıp, esinlenme için senin bloguna yön vereceğim. sence nasıl uygunsa, bence doğru olan odur.

    şimdiden teşekkür...

    YanıtlaSil
  2. Çok şaşırdım :) ve bu kadar kısa sürede öykü yazılmış olmasından çok mutlu oldum. Acaip merak ediyorum. Elbette yayınlayabilirsin ama fotoğrafın İsmail Ertin'e ait olduğunu belirtebilir misin lütfen. Bir de öykünün aykirikus@gmail.com adresine yollamanı çok isterim. Okumak için heyecanlandım. :) Bloguna gelip bakacağım hemen.

    Bir de rica ederim ne demek, asıl ben, arkadaşlarım teşekkür ederiz. :))

    YanıtlaSil
  3. yayına verdim... çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz teşekkür ederiz bu güzel öyküye bir fotoğrafla ilham verebildiğimiz için. Dergiye de gönderirseniz çok mutlu oluruz. :)

      Sil
  4. yazdığımız öyküleri yollayabilir miyiz ?

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Vladimir,

    Hatırlar mısın bilmem bu fotoğrafa bir öykü yazmıştım. Bugün Momentos podcastinde bu öykümü okumuş. Sen vesile olmuştun, hem haberdar edeyim hem de teşekkür edeyim istedim. Sevgiler, Evren.

    https://open.spotify.com/episode/0d6i4eh5GR8t4tmrDOoatc

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üstüne o kadar zaman geçmiş ki hatırlamıyordum ne yalan söyleyeyim. Ama ne kadar güzel blog arakadaşlıklarımız olmuş. Böyle birbirlerimizin bir şeylerine vesile olmuşuz. Çok güzel bir haber. Paylaştığın için teşekkür ederim. :)

      Sil

Yorumlar