15 Şubat 2013 Cuma

Panel, Manel...

Öykü grubumuz ile aylardan beri, her ay bir edebi etkinlik yapma planları yapıyoruz. Plan ve aylar kelimeleri yan yana geldiğinde ne anlama gelir bilecek kadar geniş bir kelime haznesine sahibim. Sözüm ona Aralık ayında, Ocak 2013'te "Edebiyatta Aşkın Halleri" başlıklı bir panel yapacaktık. Konu seçtik ya sıra geldi hazırlanmaya. Değil hazırlanmak ne seçeceklerini bile belirlememiş insanlar olunca grupta Ocak ayı oldu Şubat, Şubat da oldu hadi 14 Şubat olsun. Arkadaşlarımızdan biri hiç hazırlanamamış daha, o yüzden etkinlik ertelendi 16 Şubat 2013'e, yani yarına. 

Dünya öykü günüdür derken programa öyküler, sevgililer günü derken ucuna dans gösterileri de eklendi, bizim panel şişti de şişti. Bu sayede benim Antalya Kitap Fuarı'na gitmem de ayrı bir suya düştü. Yarın neler olacak çok merak ediyorum. Yolu düşecek olursa, eğlence garantili bir etkinliğimiz var, beklerim. 









10 yorum:

  1. Yanlış insanlarla çalışıyorsunuz sayın Vlad, benim gibi birini almazsanız böyle olur işte, sade ikimiz olsak bile yeteriz be her panele :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essah diyosun Narda :) Aslında biz seninle aynı anda iki ayrı yerde bile panel veiririz. Oraya koşar er değiştiririz. Dinamizm azizim dinamizm :)

      Sil
    2. gerçek edebiyat aşkı dostum,gerçek :)

      Sil
    3. İkinize de kesinlikle katılıyorumm:)Eminimm eğlenceli,süperötesi bir etkinlik olacak.Gelmeyi çok çok isterim..Nasip..

      Sil
  2. Aslında katılmayı çok isterdim ama yarın öğleden sonrası için başka bir etkinliğe davetiyem var, umarım daha sonra başka bir etkinliğinize katılırım. Şimdiden tebrikler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka bir sefer inşallah. Çok teşekkürler.

      Sil
  3. İki senelik tecrübeye dayanarak akıl daneliği yapayım: Söyleşilerde, anellerde demokrasi olmaz. Bir bilemedin iki kişi şu, şu, şu olacak!; sen şunu, sen bunu hazırlayacaksın! der, olur. yoksa ona buna bıraktın mı hazırlığı yandın demektir.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle haklısın.

      Bir de burada komiklikler de var da perde gerisinde, insanları tanıorsun tahmin edersin. Adamcağızın teki diyor ki onar dakika konuşalım. Sonra alıyor sazı eline 30 dakika konuşuyor. Üstelik başlıktaki konu ile uzaktan alakası var. Yakından yok. Konumuz edenbiyat iken edebiatsız bir aşk konuşmak ne kadar anlamlı ise o denli anlamlı :) Güler misin, güldürür müsün? Millet kaçmaya başlar şakası yok tabi.

      Diğer iki konuşmacı baştan söz verdiğimiz gibi 10 ar dakika konuştuk. Allahtan keyifli geçti, müzik iyi geldi üzerine :)

      Sil

Yorumlar