2 Ocak 2013 Çarşamba

Hislerim Beni Yamultmaz

Yılın ilk günlerini, bilhassa sabahlarını pek severim. Sokaklar tenha, neredeyse bomboş, trafik yok denecek kadar az olur. Bunlardan daha güzeli sokaklarda bir günlüğüne de olsa hüküm süren sessizliktir. Dün de böyle bir sabahtı işte, üstüne bir de güneşi ekleyin. Dün huzurlu bir gündü. 

Geçen yıl aldığım ama kitaplıktaki yerlerini bulamamış kitapları doğru yerlerine konuşlandırabilmek için önce ne kadar kitap varsa yere indirdim, ardından eskisi yenisi bir güzel olması gerektiği gibi dizelendi. Kitaplardan bir kısmının ilk cümlelerini de alt alta dizip blog yazısı yazdım. Şimdi kitaplarımın hepsi öncelikle yazar alfabetik sırasında, yazarlara ait bölümler de yayınlanma tarihine göre sıralanmış vaziyette yan taraftan ve sırtımdan bana göz süzer vaziyetteler. 

Bir arkadaşım Tzchibo mağazalarında eski kasetlerinde kayıtlı olan sesleri bilgisayarına aktarabilecek bir düzeneğin satıldığından bahsetti dün. Ben daha önce benzeri bir işi müzik setini bir kablo ile PC'ye bağlayarak bir miktar gerçekleştirmiştim. Harici hard diskimin ömrünü geçtiğimiz günlerde tamamlaması ile bütün kaset ve plak kayıtlarım elimden uçmuş vaziyette olduğu için fikir aklıma yattı. Hard diskimdeki materyal ulaşılamaz hale geldiğinde tepkisiz kalıp sükunetimi korumuş olmam ise şu anda hiç aklıma yatmadı. İyi mi?

Akşam haber bültenlerine göz gezdirince 2013'teki icraatlerden en azından bir tanesinin ne olacağını tahmin etmek kolay oldu. Hangi kanalı açsam spiker içki içmenin ne kadar kötü bir şey olduğundan ve yılbaşı gecesi içip içip kavga çıkartarak kendine ve çevresindekilere zarar verenlerden bahsediyorlardı. Sanırım alkol tüketenleri 2013 yılı içinde birbirinden daha şirin keyfe keder uygulamalar ile zapt-ı rapt altına almaya çalışacaklar. Hislerim beni yamultuyor olamaz. Hele asla ve asla yanıltıyor olamaz.  



5 yorum:

  1. Bu saçmalıklar yerine,yeni bir yıla kaç kişi mutlu girebilmiş diye araştırsalar keşke..

    YanıtlaSil
  2. Ne zaman hislerimle hareket etsem "HİSLERİM BENİ YAMULTTU" Demek ki histen hise fark var! Hoş bir paylaşımdı.

    YanıtlaSil
  3. :)) mutlu yıllar dilerim sevgili Vladimir.Bence de hislerin seni yanıltıyor olamaz

    YanıtlaSil
  4. ben alkol kullanımına karşıyım açıkçası, kendini bilmezler nasıl içeceğini de bilmeyerek etrafa çok zarar veriyor. kendini bilerek içenler de kendini bilmezlere örnek teşkil ettiği için yine sorun. ama bu sorun böyle mi çözülür onu bilmiyorum açıkçası:(

    YanıtlaSil
  5. sevdiklerinle sağlıklı,huzurlu,mutlu harika bir yıl geçirmeni diliyorum Vladimircim:) herşey gönlünce olsun.kitabın gibi tüüm dileklerin en kısa zamanda gerçek olsun.sevgilerimle.

    YanıtlaSil

Yorumlar