12 Eylül 2012 Çarşamba

Yardım Edebilir misiniz Lütfen!

Sevgili arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. 

Geçen sene Eylül ayında bana yardım ettiğinizde hep beraber çok güzel bir öykü çıkarmıştık ortaya. Ne kadar enteresan kelimeler ve sorular vermiştiniz bana, bir hikayeyi yeniden yazmaya yetmişti. Bu kez kelime değil de görsel malzeme konusunda yardımınıza ihtiyacım var.

Hazırlayacağım kısa bir video çalışması için çok sayıda; 
- İnsan yüzü fotoğrafına, 
(erkek, kadın, çocuk, mutlu mutsuz korkunç, korkutucu, ağlayan, öfkelenen olabilir hatta sağa sola hareket ederken tek karede toplanmış yüz resimleri olursa tadından yenmez)   

- Kadın ya da erkek melek resmine ve 

- Kanat resmine gereksinim duyuyorum. (Kanat resimlerinde bir kuşun uçuş aşamasının kare kare gösterildiği birbirini takip eden fotoğraflar da, çizimler de olabilir) 

Aşağıda kendi bulabildiğim resimlerden 25 örnek koyuyorum. 

E mail adresimi bu gönderiye ilk yorum olarak bırakıyorum. (Bu adresi bir süre sonra kaldırabilirim) Bıraktığım adrese seçtiğiniz resimlerini ulaştırabilirseniz çok mutlu olacağım. 

Çalışmam bitince ortaya çıkan videoyu buradan sizlerle paylaşacağım. 

Bu video projesi başarılı olursa aklımda aylardır duran bir fikri de hayata geçirmek istiyorum.. (Şimdilik sır olarak sakladığım  bir sanat dalında  hep beraber bir üretimde bulunma planım var, daha önce denenmemiş bir şey olduğu için hafif tereddütlüyüm ama önümüzdeki günlerde videodan sonra o da olacak sanıyorum) 

Katkıda bulunacak arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum. , 

Sevgiler... 



Not: Göndermek istedikleriniz; internette rastladığınız, enteresan bulduğunuz  resim ve fotoğrafların, yanı sıra kendi çektikleriniz veya yaptıklarınız da olabilir. Profesyonel görünümlü olup olmaması önemli değil, sonucu gördüğünüzdeki etkisi mükemmellik olmayacak diye düşünüyorum.

21 yorum:

  1. Elektronik posta adresim: denizmo@gmail.com

    YanıtlaSil
  2. kendi çekeceğimiz resimler olacak bunlar sanırım fakat örnek çok profesyonel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternette rastladığınız enteresan bulduğunuz resimlerin yanı sıra dileyenler kendi çektikleri resimleri de gönderebilirler elbette.

      (Yanlış anlaşılma olmasın diye gönderiyi editleyip ilave yapıyorum)

      Sil
  3. o zaman tamam ben hemen akşam bakınayım. aklıma yatan olursa gönderirim.

    YanıtlaSil
  4. http://acemiresimler.blogspot.com/ buraya girip eski tarihli eklediklerimden alabilirsin işine yararsa. özellikle yüzler oldukça fazla ama eskilere bakın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol, hemen gidip bakıyorum.

      Yok yok kolajdakiler profesyonle resimler, filmlerden kareler.. Ben zaten resimler üzerinde oynarken hepsini eskitiyorum, değişik eklemeler ile birbirlerine geçiş yapmayı kolaylaştırmak için hepsini benzer filtrelerden geçiriyorum. Yüzlerdeki anlamlar yada kimilerindeki aşırılıklar önemli benim için. örenekteki gibi olması şart değil yüz resmi olması syeterli, önden olabilir yana dönmüş olabilir.

      Kurs deyince ben de yoksa film hazırlama kursuna filan mı gitmelyim acaba :)

      Sil
  5. Bu örnekteki gibi istersen kursa başlıyorum ay sonu canonumla:)))

    YanıtlaSil
  6. Aslinda ben kendi yüzümü gondermek osterim ama nasil olur bilmiyorum,kendi cektigimiz herhangi birseyin resmide olabilirmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle olur, yalnız üzerlerinde değişiklikler yapıyorum siyah beyaza çeviriyorum, bazılarında çok az renk kullanıyorum. Kimisinde sadece gözleri kimsişnde sadece dudaklar ya da kimsiinde sadece elbiseleri renkli bırakıyorum. Kendi resimleriniz, çektiğiniz resimler olabilir.

      Sil
  7. büyük bir arşiv yaptım açıkcası ama şuan bilgisayarımdan uzağım yarın akşam hepsini toparlayıp göndereceğim :) ne kadar zamanımız var göndermek için?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cua günü üzerinde çalışmaya başlayacağım yani yarın akşam pekala da olur :)

      Sil
  8. Ben de bir çalışma yapayım, sonucunu merak ettim.

    YanıtlaSil
  9. Hımm... Du bakalım... Nasıl yardımcı olsam acaba?? Düşünüyorum. Vladimir, http://derinhakikatler.blogspot.com/
    göz atsanıza. Fotoğraf yoğun bir blog.. Düşüneceğim daha:)
    Kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  10. enteresan bulduğum bir melek var bende, onu yollarım. ama kimindir bilmiyorum internette bulmuştum :)

    YanıtlaSil
  11. BBM`de görüp geldim buraya.
    Bizden fotoğraflar yollayabilirim. Format önemli mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevinirim, düşündüğümden ağır ilerliyor ve çok resime ihtiyacım var. Format hiç önemli değil ben sonra gerekirse formatlarda oynama yaparım. Şimdiden teşekkürler. :)

      Sil

Yorumlar