19 Eylül 2012 Çarşamba

Facebook'ta Bir Yılım

Geçtiğimiz günlerde yardım istedim, gelen fotoğraflar, resimler cidden işime yarayacak. E-mail gönderen herkese çok teşekkür ederim. En son gelenler ile beynimde acaip şimşekler çaktı; gönderen bile kendi resimlerini zor tanıyacak bence.. Üzerlerinde değişiklikler yaptım bir kısmının. Temayı seçtikten sonra birbirine benzer figürler ilave etmek daha kolay oldu. Ama bir sorun var video yapmaktan bi haber kişilerden birisiyim. İstediğim gibi bi rşey çıkması için biraz uğraşmam lazım. Öğreneyim derken aşağıdaki slaydı oluşturdum. Konusu; "Facebook'ta geçen  bir yılım"..

Facebook'a hiç ilgi duymamıştım, tam bir yıl önce merak edip girdim. Eski arkadaşları bulmak iyi oldu. Bir yıldır orada paylaştığım kendi resimlerim, fotoğraflarım ve kolajlarımdan bir slayt oluşturup Facebook'tan paylaştım. Sadece bir istisnası var, o da bir arkadaşıma ait... Ayrıca arkadaşlarla ççekilen gruğ resimlerini koymadım. Bu hayli bencil video sadece ben varım :p

Umarım öğrenirim yapmasını da, neticede aklımda olana uygun bir şeyler ortaya koyarım :) 




Facebook'ta Bir Yılım - D.M.

15 yorum:

  1. Deneme için gayet başarılı bir video olmuş bence. Hiç de bu işlerden bi'habermişsin gibi durmuyor yani, onu söyleyeyim de. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Resimden anlarım da video işi çok tuhaf, biraz zaman harcamam gerekiyor, diğeri daha iyi olacak. Ama kaptırıp öğrendiğim her şeyi ilave ederek şişirmek istemiyorum :=)

      Sil
  2. Gayet güzel olmuş ben çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  3. Ben yetiştiremedim, keşke ben de katılabilseydim. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. OLsun sorun değil, bundan sonra çok değişik bir konuda yardım isyteyeceğim sizlerden sonucu çok eğlenceli olacak şimdiden eminim :) Aylardır düşünüyorum artık zamanıdır :)

      Sil
  4. Aaaa, aynı bankada çalışmışız. Önce bizim bankadaydınız,sizi hatırlıyorum, sonra o daha büyük bankaya geçmiştiniz. Ben 85 girişlilerdenim. Siz de 85 ya da 86 girişliydiniz sanki. 25 yıl öncesini hatırlamak pek de kolay olmuyor, hele de bu yaştan sonra:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle doğru 85 sonuydu. 1990 sonunda ayrıldım :) Hatırladığınıza göre aynı kurslara sınavlara girmiş olmalıyız. Ben de sizi hatırlıyorum. İhracat kursu olabili4 sanki :) Bankacılar böyledir ama hatırlarız herkesi :) Bazen insanların hesap numarasını isminden önce anımsıyorum bu da bri başka bankacı garipliği :)

      Sil
    2. Kursun adını falan hatırlamıyorum ama sanırım birlikte kurs gördük ve evet yıllarca ihracatda çalıştım. Bense en çok yüzleri hatırlıyorum, isimlerde zorlanıyorum. Hele tel ve hesap noları daha şb. değiştirirken siliniveriyor(du) hafızamdan.

      Sil
  5. Pek güzel olmuş bu :)

    YanıtlaSil
  6. Vladimir, şahane olmuş işte. Daha ne olsun:)

    O değil de Vladimir, hani bir öykü yarışmasına katılmıştınız ya sonucu belli oldu mu? Ben atladım galiba.
    Merak ettim. Ne oldu:)

    gizli not: illa konuyu değiştirecem, illa kafama eseni yazacam:) sahiden şimdi aklıma geldi. ne yapabilirim yani?
    tamam. feciyim!

    YanıtlaSil
  7. Henüz bakmadım videoya.
    Kendi fotoğraflarını tanıyamayacak olanlardan biri de ben miyim acep?

    YanıtlaSil
  8. Uuuuu süper olmuş :) Kediler hep olsun sokaklarda, evlerde, hayatlarda...

    YanıtlaSil
  9. ceee demeye geldim :)) güzel video olmuş eline sağlık

    YanıtlaSil
  10. Bir dee çok kıskandım, ben de yaptım :) Aynı temayla hem de. Sayende çok eğlendim, eski anılarla tekrar karşılaşmak güzel oldu, teşekkürler..

    YanıtlaSil

Yorumlar