9 Temmuz 2012 Pazartesi

Origami: Jet

Şu sıra havalar çok sıcak. Temmuz işte, bayıltan sıcakların zamanı. Yükseklerde, gökyüzünde, jetlerin erişebildiği yerlerde, yaz sıcağında bulut olmaz buralarda ama belki bulutların normal zamanlarındaki olağan seviyelerinde hava buradaki gibi sıcak değildir sanırım. Jetler bili rher halde. :) 



8 yorum:

  1. Turna yaparım pek sık ben de. Sokakta elime tutuşturulan her broşür tarafımdan turna olarak belediye otobüsleri ve metro aracılığıyla doğaya karışır. İzmir'deydin değil mi? Ben sanki öyle hatırlıyorum. Bir gün toplu taşıma araçlarında origami turna bulursan bendendir. Ama benimkiler dolardan olmuyorlar heveslenme pek. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    2. İzmir^deyim ve 169 a biniyorum deme bana sakın. :) Çünkü orada buluyorum böyle turna gibi katlanmış broşürler :)

      Sil
    3. Alsancak tarafında 79 kullandığım olur, en az haftada bir kitapçı dolaşırım, turna bırakmışlığım da vardır epey. 79'un numarasını değiştirip 169 yaptıklarında denk gelebilir. Bilmem. Belki de başka biridir. Kader kısmet böyle şeyler. :)

      Sil
  2. tanıdık jet olsa da sorsak. hatırlar mısın biz küçükken trt'de cumartesi sabahları çocuk programı olurdu. bir hatun kişi origami gösterirdi. nasıl yeteneksizsem hatun kuğu yapardı, benden çıkardı masa.... hey gidi hey...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O programı hayal meyal anımsar gibiyim, keşke yin eolsa taktım origamiye, leşke dolar tirloneri olsam da origammi yapıcak kağıt bulamayıp mecbur kalıp dolarlarımdan kullansam. :) Artık bir daha dünyaya gelişte. Kısmet :D

      Sil
  3. aaaaaaaa "olmaz buralarda ama belki bulutların normal zamanlarındaki olağan seviyelerinde hava buradaki gibi sıcak değildir sanırım." anlayamadım bu cümleyi beeee, bi virgül molası istiyorum..:)

    ayrıca şu ara jetlere bulaşma..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. jetlere hiç bulaşmam düşüyorlar sonra şöyle deniyor böyle deniyor sonra da tam tersi çıkıyor, vay gidene. :(

      İzmir coğrafyasını tanımlarken öyle denilebilir "yazları bulutsuz ve aman vermiycek denli sıcaktır" :)

      Sil

Yorumlar