11 Mayıs 2012 Cuma

Güzel Bir Çaba

"Dayatmalarda Kayboluş" iyi bir şey başlatmış. İlk kez Deeptone sayesinde haberim oldu. Bu gibi sıralamalara kuşku ile yaklaşsam da ve aktivitenin adını ilk duyduğumda sırf "Blogstar" adına kıl olup kulak arkası etmiştim. Ancak, ilk başta merak bile etmememe rağmen dün Mavi Kalemdekiler'deki yazıyı görünce gidip bir alıcı gözü ile dolandım  İyi de yapmışım çünkü hazırlayanın, iyi niyetli yaklaşımını ve işini düzgün yapabilmek uğruna çabalayışını görünce kayıtsız kalamadım. Sizlere de haber vermek istedim. En azından katılmak isteyen katılır, sonuçta elimizde çok güzel bir blogger listesi kalmasına yarayabilir bu iş diye düşünüyorum.  


Meraklısına Linkler;

5 yorum:

  1. gel de "ezik miyim ben" deme..:)

    YanıtlaSil
  2. Estafurullah, ne ezikliği.. Sen benim adayımsın. Daha da fazla konuşmamam lazım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hooooppp gitti ezikliğim..:))

      teşekkürler, düşünmen yeter(miş), düşünülünce anladım.

      Sil
  3. teşekkür ederim desteğin ve inceleyerek karar verdiğin için..düşündüğün için..
    ben de aynı şeyi hep vurgulamaya çalışıyorum.. bunu bir yarışma olarak görmekten ziyade tanışma, birbirimizi destekleme bahanesi olarak görelim diyorum.. bir de birbirimizin yansımalarını algılamaya çabalayalım.. öyle rastgle sayfaya girip çıkmak yorumlarda iki laf etmekten ötesine geçelim algılamalarımızı geliştirelim diyorum.

    tekrar teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir liste, ince düşünülmüş naif bir etkinlik... Arayıp bulmaya üşendiğim ne güzel bloglar vardır orada, sonuçta hepsi önerme.. çok aşındırırım ben bu linki

    YanıtlaSil

Yorumlar