10 Nisan 2012 Salı

Origami: Ejderha

Bu ejderha istenmeyen - yok hayır yanlış. Bu ejderha beklenmeyen bir ejderha oldu. Bunun bugün değil Mayıs  ayında bir gün bu sayfada belirmesi gerekiyordu, demek tarihleri ayarlarken sayfanın en alt kısmındaki tarih bölümüne birazcık vakit ayırmalıymışım. 

Ejderha da ejderha hani. Canavar bu!

6 yorum:

  1. Ben henüz şarap şişesi kadarken bir program vardı trt'de.. Çocuk programı. Orada bir hanım teyze her cumartesi veyahut pazar tam olarak hatırlayamıyorum şimdi gününü, origami öğretirdi. O masa yapardı, benden uçak çıkardı falan böyle. bir türlü beceremezdim. o yüzden görünce içimi bir hasetlik duygusu kaplıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)

      Anımsıyorum şimdi o programı. Oradan güzel bir uçak, bir balık, bir de kurbağa yapmasını öğrenmiştim. Bir hafta önceden bir sonraki program lazım olacak kağıdın ebadını rengini belirtir, hazırlar ekran karşısında cebelleşirdik kağıtla. Balığı ve uçağı hala yapabiliyorum da kurbağayı çıkartamadım. Üstelik ne güzel zıplıyordu da ayaklarına dokununca. :)

      Sil
  2. Çok güzel.Ben denediğimi hatırlıyorum çocukken beceremiyordum origamiyi.Hala daha beceremem sanırım:)Bu arada ejderha demişken bu sene Çin astrolojisine göre Ejderha yılıymış.Birde anneannemin evinde kaç yıllık olduğunu bilmiyorum ama tepesinde kanatlarını açmış ejderha figürü olan konsol vardı.Salondaydı.Çocukken ürktüğüm için giremezdim salona.Hala daha duruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çocukken korkulur tabi, şimdi korkarsan sorun var :)

      Sil
  3. ejderha dedigin satoshi kamiya'nin tasarimi gibi olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hakiketen de, senin ejder daha görkemli duruyor, kağıttan yapılmasa sanki alev püskürtmeye hazır adeta.

      Benimkisi de ne böyle? Zaten dolardan yapıldığı belli. Parasına güvenmiş çıkmış. Kaç paralık ejderha? Hıh :D

      Sil

Yorumlar