31 Aralık 2011 Cumartesi

Nasıl Geçti Yılınız?

Akşam Olur mu? Olur elbette. Ne kaldı şunun şurasında. Akşam da olur, sabah da olur, yarın da. Gün geçer, hafta biter. Ay da döner, sene de. Ömürler bitiyor, dile kolay. Geçelim bunları da, söyleyin bakalım; kaç kez mektup aldınız bu yıl? Eski bir dostunuzu aradınız mı hiç? Kimseyle barıştınız mı bu yıl? Siz bunlardan haber verin. 

Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen akıllı insanlardan mı oldunuz? Kalbinin sesine kulak vermiş vicdan sahibi kişilerden mi? Yolun neresindeydiniz bu yıl? Başında? Sonunda? Ortasında? Yoksa seçtiğiniz bir yolunuz yok muydu henüz? Gidiyor muydunuz yani öylesine? Pusuda mıydınız, beklemek mi kolay gelmişti size de? Susamış mıydınız? Su içmiş miydiniz? Susuzluğunuz dinmiş miydi peki?

Rüya gördünüz mü bu yıl? Hatırladınız mı sonra o rüyaları? Peki hatırlayamadığınız rüyalar gördünüz mü benim gibi siz de? Bir rüyanız var mı geleceğinize dair?

Yazmaya değer, anlatmaya değer bir şey yaşadınız mı bu yıl? Sıradan bir yıl mıydı, sırasız, sıradışı, muhteşem, ılıman, orta şekerli, ya da nasıl demeli... Nasıl geçti yılınız? Geçen zamanın anları resim olup çizildi mi yüreğinize? 

Özlediniz mi birilerini bu sene? Özlediklerinize gittiniz mi peki? Sesini duymak için bir "alo" demeyi çok görmemişsinizdir belki. Umarım eliniz telefona çekinerek uzanıp, ürkerek vaz geçmemiştir. 

Aralık yılın sonu, soğuktur eni konu. Aralığın en son günü ise sıcaktır değil mi? Yarıda kalmış şeylerin telaşı, sona kalanların hepsini bir hamlede bir araya tıkıştırmanın aceleciliğinin verdiği sıcacık telaş vardır belki. Telaş ısıtır kimisinin içini. Bu arada pekala da son dakikaya bıranların arasından, pes edip vaz geçenler de olabilir elbette.

Bu yıl bitti arkadaşlar. Telaşlanacak bir şey yok. hep oluyor zaten 

Yeni yılda sevdiklerinize, hayallerinize sahip çıkın lütfen. Mutlu, sağlıklı, güzel bir yıl bekliyor hepimizi. Belki yarın, her şey daha da güzel olur, değil mi? 

Yeni yılınız kutlu olsun. 



7 yorum:

  1. Savaşsız ölümsüz, barış dolu bir yıl olsun.
    Nice yıllar.

    YanıtlaSil
  2. Sevdiklerinle sağlıklı,huzurlu,mutlu harika bir yıl geçirmenizi diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Sağlıklı,huzurlu,güzel bir yıl dileklerimle.

    YanıtlaSil
  4. Cok guzel ve ozel bir son gun yazisi olmus. Bana soylediginiz hayallerin gerceklestigi yil dilegine de cok sevindim ve tesekkur ederim... Sizin icin de, ben ayni dilegi tekrarliyorum...

    YanıtlaSil
  5. Bu yıl ne çabuk geçti anlamadım ama, yine de gelecek yıl için güzel dileklerde bulunmakta fayda var :) Mutlu, sağlıklı, huzurlu bir yıl olur umarım.

    YanıtlaSil
  6. Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yıl olur inşallah 2012 hepimiz için, bu arada bu en sevdiğim yılbaşı görseli:))

    YanıtlaSil
  7. Görsel beni kalbimden vurdu :)))

    Mutlu yıllarrr!

    YanıtlaSil

Yorumlar