13 Aralık 2011 Salı

Bu Kedi Başka Kedi

Kedi Kitabevi İzmir, Bostanlı'da Migros'a giderken sağdaki 1799 Sokağın içinde. Sokağa adım atar atmaz sol çaprazınızda hemen göreceksiniz. Pazartesi akşamları saat 18:30 sularında başlattıkları "Pazartesi Söyleşileri"nin dün akşam ikincisi yapıldı, Avram sayesinde haberimin olduğu bu etkinliğe katılmaktan büyük keyif aldım. Dün akşamki konu aşktı, ama aşkın tarifleri yapılırken ortak nokta bulmak güç, yine de katılımcılar bu zor işin altından kalkmayı denediler.

İzmirliler bu tür sohbetlerin azlığından yakınırlar, işte ayağımızın dibine kadar gelmiş bir söyleşi gecesi, edebiyatçılar ve edebiyata ilgi duyanları ve çeşitli mesleklerden insanları bi araya getirecek bir etkinlik. Kentimizi seviyorsak bu gibi toplantılara destek vermeli ve uzun ömürlü olmalarına katkıda bulunmalıyız. Sonuçta iki saate yakın lezzetli bir sohbet anılarımızın "keyifle anımsanacaklar" hanesine yazılacak.

Bu satırları okuyan İzmirliler'e Kedi Kitabevi'nin Söyleşi akşamlarına bir kez olsun kulak vermelerini öneriyorum. Aralık ayının söyleşi programı aşağıda, Ocak ayının konuk isimleri de duyurunun en altında yazılı. Keyifli katılımlar dilerim.


Meraklısına Linkler;

2 yorum:

  1. ahh izmir ahhhh, bir de sıcağın olmasa......tamam tamam abi karar verdim emekliliğim bari izmirde geçsin.

    YanıtlaSil
  2. işte izmir'de yaşamak istemem için bir sebeb daha!

    YanıtlaSil

Yorumlar