24 Aralık 2011 Cumartesi

Bana Bir Şey Olmaz

Bu sözü sık kullananlara bir müddet gerçekten de bir şey olmaz. Hafif yollu bir efsunluluk halleri olsa gerek. Ama bir müddet sonra efsunları uçup gidince, "Bana bir şey olmaz" diyenlerin kendilerine de, çevresindekilere de hayırlı sonlar hazırlamadıklarını görürüz. Hemcinslerimin bir kısmını lüzumsuz cürret ve cesaretleri için tebrik ediyorum. Erkek nüfusunun azalmasında görülen hızlanma ivmesinin erkeklik gösterilerine gereğinde fazla önem veriliyor olmasının yol açtığını düşünüyorum. Siz siz olun kazalara davetiye çıkartmayın. Cıs olursunuz sonra.  


10 yorum:

  1. doğru tesbit olabilitesi yüksek.

    YanıtlaSil
  2. vay annasınııı yahu! nasıl bir cesarettir ki bu hakikaten?!?!?

    YanıtlaSil
  3. bir şey olmadıkça cesaret kat sayısının artması da ayrı bir konu. en çok klima takanları ve 11.-12. katta, pencerenin dışından cam silenleri görünce hayret ediyorum

    YanıtlaSil
  4. Bu konuda Darwin Awards diye bir şey vardı, hatırlar mısın. Çürük gen kendini yok eder mantığı üzerine oturtulan, salakça ölenler, en azından çok zor durumda kalanlara verilen bir ödüldü. Hala veriliyor mu, bilmiyorum.
    Benim için rekor ise, fazla yükledikleri kamyona takılan yüksek gerilim hattı tellerini bir şekilde yukarı kaldıran muavinin yaptığı...
    Bunu anlattıkları kişi şaşkınlıklar içinde elektrik idaresini arıyor, o sırada bakım dolayısıyla hatta enerji olmadığını öğreniyor. İyi mi. Bu duruma gülünür mü, ağlanır mı, bilemedim.

    YanıtlaSil
  5. Elif Ayvaz;

    Çok var ülkemizde böyle canıtez, ama çok riskli :)

    YanıtlaSil
  6. 7. Oda;

    Risk almak dedikleri bu olsa gerek.

    YanıtlaSil
  7. Süpersonik çok bombastik;

    Nasıl bir takıklıktır bilmiyorum o klima iöçin o temiz camlar için hayatını tehlikeye atmaya değmezmiş gibi geliyor bana :)

    YanıtlaSil
  8. Şule;

    Cidden akıllaraziyan bir örnek vermişsin şule. çok korkunç, trajikomik.

    YanıtlaSil

Yorumlar