5 Ekim 2011 Çarşamba

Bu Kedicik Sizler İçin

Ekim ayı biraz soğuk mu başladı ne? Yoksa Eylül müydü soğuk biten.

Soğuklamaları hafife almamak, "nedir bunu sebebi?" diye "arım arım araştırınmak" gerekiyormuş. Bunu da bu kaskalın kafamla bir kez daha anlamış bulunuyorum. Zira soğuk alıyorsunuz da o soğuğu veremediniz mi... "soğuk algınlığıdır, gelir geçer zamanla" deyip de hafife aldığınız şeycağız, sizi sere serpe serebiliyor . İşte ben de böyle bir serildim: Pir serildim.



Serildiğim yerden kalkasım bile gelmedi. Seneler önce zatüre olmuşluğum vardı başlangıcının bile insanı ama ne denli densiz biçimde bitkin düşürdüğünü unutmuşum. Serilgin günlerimde bol bol kitap okudum, evdeki stokları bitirdim, o denli yani. Filmler de bitti, "Prisonbreak" yığılı duruyordu bir kenarda o da bitiverdi. Bilgisayara ara ara girdiğimde ise en nihayetinde yepyeni bir üyesi olduğum facebook'un tiryaki eden manasız bir oyununa bulaşmaktan başka da bir şey yapmadım. Bilen bilir "Gardens of Time" denen illeti. Bilmeyenler uzak dursun. Bari onlar kurtarsınlar kendilerini.

Çok uzun zamandan beridir resim yapmıyordum. Yattığım yerden bir sürü kedi resmi, bir alay melankolik bakan kadın resmi ve o melankolik kadınlara bakıp bakıp göz süzen, bıyık buran erkek resimleri çizdim. Bu zottirik karalamalarımın her biri birbirinden kahredici olsa da zaman zaman o çizimleri tarayıp tarayıp buradan paylaşacağım. Nasılsa kendi blogum değil mi? İstediğimi paylaşabilirim buradan.

Bu kedicik sizler için sevgili blogdaşlar.

Artık hayli düzeldiğime göre..... "Renkler" başlıklı ürkütücü, irkiltici öykülerime devam edebilirim şimdi.


Post-It Karalamaları: Minik Oyunbaz Kedi - D.M.

14 yorum:

  1. Hocam geçmiş olsun yahu çok merakta bıraktın, portakal suyu diyorum, kalın çorap diyorum..
    pisicik de nefisss

    YanıtlaSil
  2. Dilek 1: Tamamen iyileşmeni dilerim.
    Dilek 2: Kırmızı!

    YanıtlaSil
  3. ya sen hala iyileşemedin mi arkadaşım? acil şifalar dilerim. ya da gel sen biz bir fuar yapalım yine kitapları, yazarları görünce bir anda iyileşiverirsin :))

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun Vladimircim.Daha da iyi olmanı diliyorum.Kedicik resmi harikaaa:)ellerine sağlık.çok güzel çizmişsin.her günün bir önceki günden daha keyifli olsun.

    YanıtlaSil
  5. gecmıs olsun


    kedıcık te cok guzel olmus

    YanıtlaSil
  6. Çok geçmiş olsun, sen hastalık sezonunu erken açmışsın. :)

    Hastalık geçip gittiği için ben başka bir şey söyleyeceğim. Bu kadar güzel resim çizebiliyorsan neden bu işe daha fazla eğilmiyorsun? Ben çok beğendim.

    Ayrıca o kedinin çenesinin altındaki beyazlık var ya, onu yerim ben! Gıdık. :)

    YanıtlaSil
  7. Gecmis olsun, cizim harika

    YanıtlaSil
  8. Müthiş bir kedicik, bayıldım... lütfen çizimlerinizi daha sık paylaşın:)

    YanıtlaSil
  9. bu arada, geçmiş olsun:)

    YanıtlaSil
  10. geçmiş olsun....

    seneye grip aşısı dene bence,bende işe yarıyor :)

    YanıtlaSil
  11. Birara ben de facebook oyunlarına bağlıydım. Önce oyunlarından koşardım kendimi, şmidi ise facebook un kendisine geldi sıra... Yalnız blogum da nasibini almadı değil.. :(

    YanıtlaSil
  12. Kediye bayıldım, c vitamini takviyesi diyorum ben de, geçmiş olsun ...

    YanıtlaSil
  13. Hepnize çok teşekkür ederim arakadaşlar.. :)

    YanıtlaSil

Yorumlar