9 Eylül 2011 Cuma

Oyunun Sonuçlarına Doğru

Oyunuma katılan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.

Geçtiğimiz günlerde bir blog arkadaşım zamansızlıktan dolayı el atamadığı blog konularını benimle paylaştı: O kadar güzel fikirleri var ki etkilenmemek, onlardan hareket ederek bir şeyler yazmamak imkansız. Ben de onun benimle paylaştığı fikirlerinden bir müddet ilham alacağa benziyorum.

Konularından bir tanesi geçtiğimiz aylarda yazdığım Burçlara Mektuplar gibi bir paylaşımı "Meslekler" için de yapabileceğim yönündeydi. Fikir enteresandı, ama uzun vadeye yayılacak bir çalışma olursa hoş sonuçlar çıkabilir diye düşünmekle birlikte, meslekler ile ilgili ilk öykümü yazdım. Ancak öykü tam istediğim gibi olmadı.

Hafta sonu bir arkadaşımla konuşurken, eskiden oynadığımız bir keliime oyununundan bahsettik birbirimize işte o anda aklıma geçen gün paylaştığım oyun geldi. Bir başkasının fikri bir başkasının başlattığı oyun ile birleşinde bana da uygulamayı deneyip sonuçlarını görmek kaldı. Ben öykümü kendi kelimelerimle yazdım. Ancak o kelimlere başka anlamları da çağrışıtırabilirdi. Sizlerden bana güvenip oyunumu oynamanızı rica ettim.

Sizlerin verdiği kelimler ile öyküm dah afarklı anlamlara büründü. Buradan önce öykümün kendi kalemimden, düz halini ardından da sizin kelimelerinizle "remixlenmiş" halini paylaşacağım. Bugün kendi öyküm yarın sizlerin remxilenmiş versiyonu. Bakalım sonuca ne diyeceksiniz.

Ben bi röykü yazdım adı: Gece Vardiyası.

Fotoğraf: D.M.
Eski Foça'da Başaşağı Bir Ağaç ve Dümdüz Gölgesi

1 yorum:

  1. Kelime oyununu çok sevmiş ve ilk defa katılmıştım.Hem senin öykün hem de arkadaşların katılımıyla eklenen kelimelerle öykünün yeni hali de çok güzel olmuştu.Tekrar okudum iki öyküyü de.Yine aynı tadı aldım.Devamını da bekleriz oyunun.

    Foça fotoğrafı da çok güzelmiş.

    YanıtlaSil

Yorumlar