14 Temmuz 2011 Perşembe

Yay Burcu

Sevgili Yay Burcu;

“Gerilir gerilir vururum” derdin hatırlar mısın? Hakikaten de gerilip gerilip vururdun. Yüzünde güller açardı diyelim, sen olumsuzlukları umursamaz içine atardın. Atar, toplar, biriktirirdin sonra o gerilimle vurur yokardın karşına çıkanı. Üzülürdüm bazen senin için bu gerilim iyi değil, ya kendine dokunursa zararın diye. Ama pek de güzel idare ediyorsun.gördüğüm kadarıyla.

Sen kendi başının çaresine bakansın. Her kimle olursa olsun başa çıkabilirsin. Alttan almaktan çekinmezsin. Susmayı da bilirsin, konuşturmayı da. Sonra bammm alırsın sazı eline ve sen konuşursun.

Her zaman yüzüne yerleştirebildiğin gülümsemeyi seviyorum. Neşen öyle bulaşıcı ki şimdi şu odadan içeriye girsen on dakika sonra kahkahalar yükselir bu odadan.

Nerden buluyorum bu başımın belalarını diye dertlenirken bile neşelisin. Hep kavgacı, agresif, sana zara vereceğini ilk görüşte bildiğimiz kişilere gidip aşık oluyorsun. Aşık oldun mu delice aşık oluyorsun üstelik. Birkaç ay yüzünü görmüyoruz. Sonra birden yine koskocaman gülümsemen ile çıkıyorsun ortaya. Elinde anlatılacak eski bir hikaye daha.

Eski bir hikaye daha demek yeni bir hikayenin başlangıcı demek senin için bunu çok iyi biliyoruz.

Seni en çok şaşırtanı her halde en uzun süren ilişkin olmuştu. Bir gün işyerinden tanıdığın bir kız yanına gelip bırak onu, o benim sevgilim demişti. Ortalığı o biçimde ayağa kaldıracağını düşünememişti. Çok zarif, minyon, çıtıpıtı bir kız bir anda yavrusu tehlikede kalmış dişi bir pantere dönüşmüştün. Kıza da çocuğa da hayatlarının en zor anlarını yaşattığına şahit olan herkes seni haklı buldu.

Haydi yay burcu bu sefer lütfen en doğru adımını at.


8 yorum:

  1. Aslında onun için hiçbir adım yanlış değil ki. Her attığı adımı doğru olduğuna inanadığı için atmıştır. Asla da pişmanlık duymadı.:)

    YanıtlaSil
  2. Bir Yay burcu olarak, en doğru adımı atmaları pek de mümkün olmaz diye düşünüyorum. Üstelik bunca yaşanmış yıldan sonra.

    YanıtlaSil
  3. ahhaha bu kadar güzel tarif edilemezdi. bi an nerden biliyosun ki diyesim geldi. son olay hariç tabi ((: yok öyle bişi yaşanmadı ve katmadım ben hiç bi yeri birbirine. ama olsa katarım heralde kesin ((: sonra hiç bi bok olmamış gibi yaa neyse boşverin nerde kalmıştık diyip geri dönerim (:

    YanıtlaSil
  4. Çook güzeldi:) Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Tutsak;

    Olabilir...


    Parpali;

    Tutsak'ın dediği gibi adımı atarken dorğu olduğunu düşünüyordu belki :)


    Uçan Penguen;

    Yay Burçsuz hayat çekilmezdi :) Yay burcundan iyi arkadaşlarım var

    Kamikaze;

    Teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  6. Merakla bekliyordum bir yay insanı olarak,çok eğlenceli olmuş,sevindirik oldum :)

    YanıtlaSil
  7. Cp;

    Beğendiğine sevindim. Ben teşekür ederim :)

    YanıtlaSil
  8. Bir daha okudum burcumu:) "Her zaman yüzüne yerleştirebildiğin gülümsemeyi seviyorum. Neşen öyle bulaşıcı ki şimdi şu odadan içeriye girsen on dakika sonra kahkahalar yükselir bu odadan." özellikle bu kısmını daha bir sevdim:) Allah hepimizi güldürsün..

    YanıtlaSil

Yorumlar