8 Temmuz 2011 Cuma

Sözün Bittiği Yer

Bugüne kadar gerçekleştiremediğim ama denemek istediğim bir hayalim var. Bir balona binip seyahat etmek istiyorum. Şöyle yarım saat bile olsa olur. Tüm isteğim sözün bittiği o yüksekliklere çıkarak; etrafı doyasıya izlemek, dağların tepelerinden, ormanların üzerinden geçmek, aşağıdaki evlere, insanlara, tarlalara bakmak, resimlerini çekmek. Balonla seyahat ülkemizde yaygın olmadığı için biraz uzak hayal ama yine de belki bir gün yapabileceğimi düşünüyorum. Olur ya yolum Peri Bacaları'na düşerse eğer neden olmasın?

Biz de yaygın olmayan bu heves, yaban ellerde hayli revaçta anlaşılan, normal balon kesmemiş olmalı ki, şekillerden şekil beğenmiş balon severler. Yükseklere çıkınca hayal gücü de doruk yapıyor anlaşılan.

7 yorum:

  1. ürgüpte balon gezisi yaptım, güneşin doğuşunu izlemek güzel oluyor. en güzeli çok da yukarıda olmadığın için yaşadığın yeryüzünü biraz üstten izlemek. aslında yukardan bakınca herşeyin ne kadar da küçük olduğunu bütünün içinde gözlemlemek. bir de normalde ulaşamayacağınız vadileri tepeden görmek çok güzel...bi de inince şampanya patlatıyorsun bir de sertifika veriyorlar onu da sanki çok bişey yapmış gibi panona asıyorsun:D

    YanıtlaSil
  2. İnanmıyorum ilk defa böyle bir balon görüyorum:) Balonla bir gezi benim de istediğim bir şey, peri bacalarını yukardan görmek isterdim.

    YanıtlaSil
  3. ben de istedim şimdi ama bu balonla olmasın lütfen :))

    YanıtlaSil
  4. hayal gücünden değil, oksijen azlığındandır o :) jules verne'in bu balonu hayal ettiğini düşünsene kitabı yazarken.. haha :)))

    YanıtlaSil
  5. Üniversitedeki bir arkadaşımın balayı tercihi olarak Nevşehir'e gidip balona binmek olunca O'nu özel olarak tebrik etmek istemiştim. Sıradışı şeyleri seviyorum... :)

    YanıtlaSil

Yorumlar