15 Temmuz 2011 Cuma

Bıyıkkolik

Kimi insanda bıyık bir tutku. Kimisi de bıyığa fena özeniyor. "Acaba kendisinde mi bahsediyor bu gene?"dediğinizi duyar gibiyim. Ama duymuyorum çünkü bu ara Sufjan Stevens denen bir musiki delisine dadandım onun müziğini en son seste kulaklıklarımdan içeri boca eder haldeyim. Dış dünya ile sessel ilişkimi o sağlıyor o yüzden başka seslere kapandım.

Kimi insanda bıyık tutku, hem de öyle böyle değil. Normal insanın bir tutkusu olması iyi ama başka tutkuları varsa ve başka bir tutkunun üzerine bıyık tutkusunun tohumlarını ekmek istiyorsa insan o zaman ne olacak. Sorarım size? Diyelim ki adam/kadın azılı bir alkolik, bıyığa da tutkun olmak istiyor. Kolayı var, mucidin teki bulmuş. Hava alanlarında, tren yolculukların cep mataralarını çıkarıp çıkarıp güya gizlice demlenen amcalar vardır işte efendim o minik mataraların üzerine arzuya hitab eden biçim ve görüntüde bıyıkları nakşediyorsunuz ve oluyor size bir adet bıyıkkolik, yani üzerinde bıyık resmi olan cep matarası. İki tutkuyu bir arada yaşamak isteyenlere birebir.


Bu arada başka tutkuları da bıyık tutkusu ile birleştirebilecek bir manyak yan seziyorum bir kaç vakittir kendimde. İnşallah sonu hayırlara vesile olur. Başka da bir rezalet çıksın istemem şu blogda.


Meraklısına Notlar;

Sufjan Stevens'ın plak şirketinin adı "astigmatlı kedi yavrusu" anlamına geliyor.

3 yorum:

  1. üffff üf!
    bıktım bu bıyıklardan hani seni sevmesem küsüp gidicem:D
    ama bu sefer üff lan yine bıyık yine bıyık dememe rağmen yazıyı okumak SufiCan (bu da benim ona taktığım ad) ile tanışmama vesile oldu.
    hadi affedildin yine.
    ama bari artık sakala geç:D
    yada bırak şu kılı tüyü.

    YanıtlaSil
  2. vladivladi, dalinin biyigina kurban ol ..

    YanıtlaSil
  3. guguk kuşuna katılıyorum, yine mi pilav moduna bağlıcam :D

    YanıtlaSil

Yorumlar