22 Temmuz 2011 Cuma

Akrep Burcu

Sevgili Akrep Burcu;

Sizi ilk tanıdığımda sizi tanımıyordum bile. Sonradan tanıdım. Görünüşte adama benziyordunuz ama kahpeliğin kitabını siz yazmışsınız meğer. Sonradan öürendim. Tecrübeyle sabitledim. Kimse aksini iddia edemez.

Seneler seneler evveldi, ülkemizin dışı güzide, içi alicengiz misali dışı ile tepeden tırnağa tezat bir kurumunda işe başlamıştım. İçerisinin içler acısı halinden bihaber, orayı normal sanıyordum. Kurstaydık. İşe yeni giren kırk kişi üç ay sürecek bir oryantasyon kursuna alınmıştık. İki ayrı sınıfta, iki ayrı grup halinde ders görüyorduk. Sonra sizin grup geldi. Üst düzey yetitirme eğitimleriden birsiymiş. Ankara’nın o zaman için iyi otellerinden birinde kalıyorduk. Birkaç gece sonra bizim gruptam kızların odasına girer çıkar oldunuz. Kızınız yaşındakilerşe alenen haşır neşir olmanız tuhaf gelmişti. “Kazık kadar herifler ne giriyorlar kızların odasına” diye sordum bir sanah lahvaltısında Böcek Kadın’a. Lafı size yetiştirmiş. Seneler sonra sizin yardımcısınız olarak çalışıyordum. Aylar geçtikten sonra bir gün bana “ Sen seneler önce bu adam kızların odasında ne arıyor diye hakkımda konuşmuşsun” diyebildin. “Sahidenne aramıştınız?” diye sorunca gülüşmüştük. Ama çok iğrenç gelmişti böyle basit bir sualin beni takip etmesi.

Blge müdürüydünüz, Müdürleri akşam yemeği vesilesi ile toplar sonra “Oyna” derdiniz hepsi koskoca kadınlar, adamlar gerdan titrete, göğüs löpürdete karşınızda maharetlerini sergilerdi. Çok şişinir çok böbürlenirdiniz. Seneler önceki merakınız bırakmadı yakanızı. Sekreterinizle düşüp kalktığınız, kısa sürede kurum içinde yayıldı. Eh otel odalarının dili olmasa da fatıraların dili var, onlar konuşurlar. Masraf olmasın diye aynı odada kalınca aşkınız ayyuka yükseldi. Biraz fazla patırtı çıkmış üst düzeyde benim duyduğum.

Tası tarağı toğlamanızdan birkaç ay önceydi. Kadın yönetcilerden biri sizin avamlığa direnmekte zorlanan lümoenin teki olduğunuza iyice kanaat getirdiği için bir toplantı sonrasında akşam yemeği esnasında, o gece için özel dikilmiş ışıltılı, hışırtılı sahne kıyafeti ile sahnede yerini aldı. Saz arkadaşlarını da yanında getirmiş. Kadın resmen türk sanat müziği programı yaptı. Haftasına kalmadan istediği birime terfi ettirniştiniz. “Bir demet yasemen” şarkısını ekolar arasında müstakbel eşinizin hatrına söylemişti, tam kahakalıktı sunumu. Çok komikti, aleniliğin bu denlisi.

Eh kızın yaşında sekreteri de almışsın. “Arada model yenilemek lazım” derdin Yapmışsın aferim. Bir dahakine daha uçuk şeyler dene. Benden sonraki yardımcın hani karısını boşayıp, kayınbiraderinin karısı ile dünyaevine girmişti. Rezillik yaptın mı tam yapmalısın, el ne karışır di mi?


9 yorum:

  1. neyseki o akrep bir erkekmis :)) ama... neyse solemimm :)

    YanıtlaSil
  2. Moonish;

    Kötü bi insaqn bu malesef :(

    söyleseydin ama :) anlamadım ben şimdi.

    YanıtlaSil
  3. Övdün mü sövdün mü bilemedim. :) Aşk olsun.. Hani cins ayrımı yapsanda pek bi yerden yere vurulmuş hissettim kendimi.

    Neslihan' ada bir okutayım.

    YanıtlaSil
  4. Bugün msn'den efsam senin direk linkini gönderdi bi heycanlandım ahaa kesin bir şey oldu. Bi baktım ki vladimir sövmüş akrepe.. bana öyle geldi. Efsam ve ben de bir akrep kadınıyız. bilgin olsun.

    Akreplerden uzak durmak gerekiyor. sevgileri kuvvetli ama çok fenalar unutma duyguları hiç yok :))

    özlemişim bu arada.


    Efsa doğru hatırlamışım vliadimir burçlara ilgili yazmış bu arada onu araştırdım buldum.. http://hakikivladimir.blogspot.com/2008/10/vladimir-zokyakta-yedi-bur-sekiz-kadn.html
    saygılar

    YanıtlaSil
  5. yorumum gitti mi acaba inşallah gitmiştir

    YanıtlaSil
  6. Efsa;

    Haşa bu serinin genelinin bir amacı var aslında, amacım övemk ya da sövmek değil. Mektup şeklinde yazılmış hikaye diye okuyun. AKrep burcu çok iyi arkadaşlarım da var, gıcık olduğum kimseler de. Her burç için bu böyle. Benim yazdığım bir örnek kaç yüz milyon akrep burcu vardır dünya da biri diğerine benzemeyen davranışlara da sahiptir, her burç gibi. :)

    YanıtlaSil
  7. Neslihan;

    Sövmüş diye algılama, üzülürüm. Seni severim bilirsin.

    AMa düşünki bu mektup serisinin onbirincisiydi akrep burcuna mektup. Hayatımda olumlu ya da olumsuz iz bırakmış insanlardan esinlenerek onlara mektuplar yazdım. Demek ki karşıma kötü bir akrep çıkmış zamanında. Karakteri şekillenmesinde burcun etkisinin ne kadar kuvveti olduğu da muamma bence.

    O yüzden arkadaşım sen canını sıkma. San abir şey der miyim hıç :)

    Yedi burç sekzi kadın yazısı ve de sapık kadın. Byravo ya nasıl anımsadın :)

    YanıtlaSil
  8. yok caniiim bir akrep olarak akreplere laf etmek ne haddime, olsa olsa akreplerin yuz karasi o adama bir iki sey demisimdir ama o da icimden :))

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Vladimir, ben akrep kadınıyım unutmam ki :))

    Şanslısın karşına çok iyi bir akrep kadını çıktı yani ben :Pp Bazen aramızda öyle bozuk elmalar var. sana gelmiş. takma benim dostum. ben de seni severim. üzülmeni hiç istemem.

    YanıtlaSil

Yorumlar