23 Aralık 2010 Perşembe

Bombala Ve Kurtul

Evdeki PC beni deli edecek. Blogger haricindeki her yere girebiliyorum. Blogger sayfalarini ziyaret edebiliyorum ancak kendi kontrol panelime kendi bilgisayarimda giremiyorum. Kendi bilgisayarim disinda girebilecek bilgisayar da hep bulunmuyor. Telefondan girip sonunda kor olup cikmak da mumkun ama kalsin karinca gibi harflerle ugrasamam. Sadece yorumlari oradan onaylayabiliyorum. Post yazmak mumkun degil. Kafayi fazla takmiyorum ama denemedik yol kalmadi desem abartmis olmam. Her yolu denemek ve cozum bulamamak hayli yipratan bir deneyim oldu zaten.

Bombalasam diyorum hepten kurtulsam. Omrumun geri kalanini bir internet kafede gecirsem.

7 yorum:

  1. yine de sayfa tasarımı değişebilmiş :) gerçi eski hali daha iyiydi bence. daha serseri gibiydi belki ondan mı, bilmiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. hoşgeldinnn vladimir.çoook özledik seni.aksilik olmuş tühh:( inşallah düzelir.sakın bombalama bloğunu:( hepimizin başına geliyor.ne yapalım teknoloji sonuçta.en yakın zamanda düzelmesini diliyorum.iyi haftalar diliyorum.sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
  3. Güzel yazılardan mahrum kaldık derken,meğer blogda sorun varmış.En kısa zamanda düzelir umarım daha çok canınız sıkılmadan..

    YanıtlaSil
  4. ben de nerelerdesin diye kayıp ilanı verecektim az kalmıştı yani :)))

    sinirliyim diyorsun ama çiçek açmışsın arkadaşım :)))

    YanıtlaSil
  5. selam.uzun suredir nete takilmamistim. blogunda guller acmis bu arada.
    hayatinda da acmistir umarim.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Canım zor da olsa okudum. Gözümden dolayı. Temanı çok beğendim. Güle güle kullan. çiçekler açmış. bahar gelmiş :))

    Nazar değmiş diyorum :)

    YanıtlaSil

Yorumlar