21 Eylül 2010 Salı

Aptallara Güzel Gelen TV Dizisindeki Tecavüz

Dizi film ünlüsü Beren Saat yeni dizi filminde rol icabı tecavüze uğradı ya, takip eden günlerde herkes kendi payına düşen kadarı ile bir biçimde hayret etti. bu toplu eyleme. Öncelikle kimisinin derdi kimin daha güzel tecavüze uğradığını kıyaslamak oldu. Öyle ya sinemanın en önde gelen duayen Hülya'sı da daha önce aynı rolde tecavüze uğramışmış meğerse. Kimilerinin gözleri bu sonbahar tecavüzünde Tecavüzcü Coşkun ya da daha karizmatik olsun diye Nuri Alço'nun mevcudiyetini aradı. Göremeyince darıldı, kırıldı. Kimisi tecavüzü beğendi, kimisi daha çok beğendi. Kimisi olmamış dedi; "böyle mi tecavüz edilir, peh"Malum sahnenin rating rekorları kırmasıyla sonuçlanan bir geceydi. Pime Time denilen reklam açısında en verimli satte böyle bacak ayırmayla sonuçlanan bir sahnenin veriliyor olmasından gocuntu duydu kimileri. Gazetelere manşet oldu ahlaksızlığa böyle prim verdirtilmesi.

Çok uzun süre önce değildi gelinlikle çıktığı dünya gezisini sona erdirmesi normal görünümlü sıradan komşularımıza benzeyen bir türk babasının. Ölümle sonuçlanan o tecavüz bile bu kadar kıyamet koparmamıştı.

Bu yılın ilk aylarında doğudaki bir ilimizde 150 kadar halim selim erkeğin orta okul öğrencisi bir kız çocuğuna aylar boyunca tecavüz sırasına yazılıp yazılıp orgazma eriştiği ortaya çıkmıştı. 150 kadar kişi bir çelimsiz kıza tcavüz etmiş, tüm halk haberi yokmuş gibi susmaya karar vermişti. Bakanlar makanlar da alınmıştı gazetelerin bunu haber etmesine.

Hmmm, sonuç şu demekki: Gizli kapaklı kalın. Tecavüze suskun kalabiliriz tv de gözüüze tecavüz sokulursa endişe duyarız, halbuki biz hiç mi hiç endişe duymak istemeyiz.

Bu ikiyüzlülüğü de kubura düştü halkımızın, artık bir tuvalet kağıdı ile silmek en iyisi. Sil at, üstüne bir sifon çek, rahatla.

Tuvalet kağıdı dedim de tuvalet kağıdı rulosunun yanlış biçimde asılmasını göremeye de benim tahammülüm yok. Herkes tualet kağıdını doğru asmalı bence. Kimsenin benim göz zevkimi bozmaya hakkı yok.

Doğrusu şöyle, yanlışı da böyle:

7 yorum:

  1. toplumumuz her konuda hayal ürünü olana 50 türlü yorum yaparken, yanıbaşındaki acı gerçeklere gözlerini kapama konusunda inatla yoluna devam etmekte...

    YanıtlaSil
  2. Dizinin o sahnesi internette en çok tıklanan sahne olmuş. Neden, neden, neden?

    YanıtlaSil
  3. bir zamanlar nasıl takıktım biliyormusun bu tuvalet kağıdı takma mevzusuna.... :)))

    YanıtlaSil
  4. dikkatini çekerim... tecavüz konusunda suskunum ama tuvalet kağıdı konusunda yorum yapıyorum..:)))

    YanıtlaSil
  5. Uçuşuk;

    BUndan sonra da böyle olacak sanırım değişime dair en ufak işaret yok ufukta

    YanıtlaSil
  6. Aydan Atlayan Kedi;

    İçinde yaşadığımız tolumun ortak paydasının diğelerine saygılı olmak olduğunu düşünmüyorum. Başkasına, yaşam alanına, vücuduna saygı yok. Gizli kalacağından emin olan türk erkeği her tür halta kapılarını açar bence.

    YanıtlaSil
  7. Abi;

    Düzgün assınlar o kağıtları değil mi? Tecavüz mü? Kim? nerde? Hiç duymadım.

    YanıtlaSil

Yorumlar