2 Temmuz 2009 Perşembe

Arkadaşlar Özür Dilerim....

Kendine ait blogunda bir tane bile yazısı olmadan başkalarının bloglarına pervasızca küfür serpiştiren cühelaya (biri değil hepsine) mani olmak üzere blogumu bir kez daha onay verilmeden yorum yazılmasına kapatmış bulunuyorum.

Blogspota ilk geldiğim günlerde kenine ait bir blog tutmadığı halde başkalarının bloglarına görüş bırakılmasından hoşlanmadığım için blogumu onaysız yorumlara kapatmıştım. Lüzum etti yine aynısını yapıyorum. Bundan böyle; kendine ait blogu olsun canı ne isterse yazsın umurumda değil yorumlar onaylanır, kenine ait blogu olmayanın yazısı red edilir.

Uzun lafın kısası ben ayarlanmıyorum, ayar almıyorum.

13 yorum:

  1. olsun önemli değil. ben korktum ilk başta tümden yorumu kapattın zannettim. İş yoğunluğundan galiba onay kelimesini görmüyorum.

    YanıtlaSil
  2. niye özür diliyorsun ki, ben bunu hep yapıyorum:) bu kadar acayip bir ortamda bana daha doğru geliyor onay mekanizması.

    YanıtlaSil
  3. aklın yolu birdir sevgili vladimir... malzeme buysa yapacak başka bir şey yok dostum...

    YanıtlaSil
  4. Bazen o kadar can sıkıcı oluyor ki, ve fakat o kişilerin sinirlendiğimde zevk aldıklarını düşünüp sakin kalıyorum. Sen de bunları aklına getirmiş olmalısın ki kapatmışsın anonim yorumları. İyi yapmışsın Vladimir, eline sağlık.

    YanıtlaSil
  5. valla ben de bunu hep yapiyorum :) abuk subuk yorum gelme olasiligi cok yuksek sonucta. klavyesi olan herkes yazamasin arkadasim!

    YanıtlaSil
  6. Özür dilemene gerek yok arkadasim,
    asil özür dilemesi gerekenler onlar..
    Ben böyle yapan insanlari anlamiyorummmmm!!

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  7. benimde en başından beri yaptığım bu zaten belki de olması gereken de bu. o nedenle özür dilemene gerek yok sevgili arkadaşım...

    YanıtlaSil
  8. Ben asla direk yayınlama taraftarı degılım..Yol geçen hanı gibi olur o zaman yorumlar...İyi yapmışsın..
    Bazen kendini bilmeyen insanlar,saçma sapan yorumlar bırakabiliyor...

    YanıtlaSil
  9. vladimir yanlış anlama nedenini bende bilmiyorum sadece bir arkadaş oraya Hande forumuna yorum yazmanı istemiyorum diye mesaj göndermiş bende sildim hepsini. önemli değil benim çin yazmamda sen yanlış anlama diye, niye mesajını sildi bu kız şimdi. kusura bakma. mesajın açıkta kaldı.
    böyle vakalar olur. nedenini öğrenirsem haber veririm.
    ne gün ya bugün.:)
    ben takmıyorum kafaya zaten.

    YanıtlaSil
  10. Doğru karar, özgürlüğün ne olduğunu bilmeyenlerin doğal hali kolayca seviyesizleşmek ve başkalarının özgürlük alanını kirletmektir. Burası sana ait, kilidi de sende olmalı. Kurallar ve sınırlar olmadan özgürlük de korunamaz. Bunu diktatörlükle karıştırmayın, özgürlüğün doğasını anlamak herkesin harcı değildir. anlamayan her tür kurala, düzenlemeye, nezaket ve saygı kuralına karşı çıkar, onları her fırsatta sabote eder. Özgürlüğü seviyesizlik sanır. Geç kalmış bu kararın için seni tebrik ederim:)

    YanıtlaSil
  11. bence de özüre gerek yok...
    bizim blogta da onay var. Beenmaya'nın dediği gibi; olması gereken bu...
    Yalnız ben hâlâ saray mücevheri arkadaştan senin bir yalancı olup olmadığının (!) cevabını alamadığım için, merak içindeyim.

    Belki buradan görüp bana bir yorum yazar... ya da bir e-mail atar halukakbasli@gmail.com adresime...

    sıcak be hava...

    sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Neyse arkadaşlar bundan sonra böyle demek ki : )))

    Abi,

    Benim izlediğim web siteleri arasında ter alan www.tenc.net linkinden aşağıdaki konulara bağlantı bulabilirsin. Ülkemizde ilgi görmemiş ya da habersiz bırakıldığımız bu konuda çok sayıda yazıya ulaşmak mümkün.

    http://www.matthiaskuentzel.de/contents/ahmadinejads-world

    http://www.ams.ac.ir/AIM/08116/003.pdf

    http://www.ihrv.org/inf/?p=2111

    http://en.wikipedia.org/wiki/Basij

    https://www.flashback.info/showpost.php?p=15391605&postcount=78

    http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?t=130814


    http://www.haaretz.com/hasen/objects/pages/ResponseDetails.jhtml?resNo=4907146&itemno=1090934&cont=2


    Benim anlamadığım olayın insanlık dışı oluşuna değil de konuşulmasına tepki gösterilmesi. :)

    YanıtlaSil
  13. Ben nereye yazacağımı bilemedim. ama seninle paylaşmak istedim. Bu gün webstars'a kimler nasıl gelmiş diye bakarken senin için gelenler var. "Vladimir evli mi" diye ziyaret etmişler. Gülmekten kırıldım. aşağıda linkini koydum. arkadaşım merak ediyorlar seni evlimisin bekarmısın diye öğrendiklerinde ne yapacaklar onu bilmiyorum işte.

    http://img38.imageshack.us/img38/7537/vladimir.jpg

    YanıtlaSil

Yorumlar