14 Ocak 2009 Çarşamba

Gülen Yüzler

Bu aralar burayı pek bir ihmal ettim farkındayım. Sağlığım yerinde, domuz gibiyim maşallah. Sağlık yerinde ama gelin görün ki göz var izan var, her ikisi de bende şu sıra mafiş. Bir yoğunum bir yoğunum ne yapacağımı bilemiyorum hiç bir şeye zaman ayıramıyorum. Bu lafı da kullandım ya sonunda yapmacıklıkta sınırları kaldırdım demektir. Sonuna kadar vıccık vıccık yapmacıklık artık. Yoğunmuşum peh!!! Yoğun olma lafına ezelden beri gıcığım, sahte yoğunlukları da, duygusal yoğunlukları da ne anlayabilmiş ne de katlanabilmiş değilim. Bu yüzden bütün manasız bakışlarım, bu yüzden kalabalığın içinde dalıp dalıp gidişlerim, sonra geri dönüşlerim. Benim gibi kalın kafalı olunca adamın idrak yolları tahlil yapma hususunda duyarsız oluyor, düpedüz yetersiz kalıyor. Yoğun da değilsem ne yapıyorum madem? Sıkı durayım açıklıyorum: Kendimi yazmalara kaptırdım. Epeydir üzerinde çalıştığım bir metne çeki düzen verme telaşı içindeyim. İstediğim gibi birşeye benziyor en sonunda. Hatta benzedi benzeyecek. Ama bitince bitmiş bir metine ne yapılınır bilemiyorum. Öylece kalakalırım hatta sıkılır bir kenara bırakırım orada durur, eve misafir geldiğinde gösteririm herhalde. Adaaam sende.

Efendim en kısa zamanda - ki bir iki güne tekabül edeceğini ümit ediyorum - buradayım . Tüm dostlara sevgilerimle.

İşte yazarken bloga vakit bulamasamda ayak parmaklarıma resim çizmeye vakit bulabildiğimin resmidir resmen. Gördüğünüz gibi "yüzlerim" gülüyor hep. Herkese gülücükler ve sevgiler.

17 yorum:

  1. Bir kaç yazını okudum ve Çok beğendim eminim üzerinde çalıştığın yazıda harikadır
    herşey gönlünce olsun..

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim. Ciddi ciddi bir şey yazayom demek çok zormuş onu öğrendim en azından. İnsan kafasınada başka bir şeye yer açamıyor. Bunu öğrenmiş oldum en azından :)

    YanıtlaSil
  3. Mutlaka yazmanın bir nedeni vardır.Daha ciddi projelere belki de atlama halindesindir kimbilir..
    Merkür geriliyor..2 Şubata kadar herkes biraz yoğun olacak sanırım.Gezegenin dağıttıklarını toplayacağız hep beraber..

    neyse,nedenini bilmemiz iyi oldu.Daha sakinleşmiş olarak bekliyoruz Vladimir.

    YanıtlaSil
  4. yaz yaz sen, biz ayak resimleriyle idare ederiz. merak etme.

    YanıtlaSil
  5. Vay, hoşgeldin Vladimir. Ya ama öyle deme bak, ben hep üstüme alıyorum. Son zamanlarda yoğunum kelimesini ben de çok kullandım. Benim ablalar çok kullanırdı ben de hiç anlam veremezdim. Ne yani insan yoğun olur da bir mail falan okuyup yazamaz mı diye. Ama insanı işlerin içine öyle bir çekiyorlar ki bazen, vakit bulabilsen bile canın istemez oluyor. Kendini işin heyecanına kaptırıp biraz da sıkıntısından aldın mı ipler kopuyor zaten.
    Ama bak o arada yazdığın metinle ilgilenmene çok sevindim. Ben şahsen o metni kitapçı raflarında görmeyi çok isterim. Ciddi güzel yazıyorsun çünkü. Yazmak emek istiyor. İki arada bir derede yazılmıyor. Bir aralar her gün yazan adamı bile buralardan koparabildiğine göre ben hakkaten heyecanlandım yazın (kitabın) için :)
    Yeni ve güzel haberlerini duymak dileğiyle.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Vladimir,

    Bu yazdığın metni bir kenara bırakamazsın; meraklandık bir kere. Yüzlerin hep gülsün :0) :0) :0)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Gidişin suskundu ama dönüşün muhteşem oldu :))
    Ayak fotoğrafın çok hoş ...

    YanıtlaSil
  8. al benden de o kadar vladimir, bir yoğunluk bir yoğunluk...

    bitiremedim talaitha'yı, topu taca atıp durmaktayım şu sıralar...

    YanıtlaSil
  9. özledik yahu özledik :)) merakla beklemekteyiz bilesin. bu arada iyi olmana da sevindim az kaldı nerelerdesin diye bulaşacaktım sana :))

    YanıtlaSil
  10. yaşıyorum dediğine göre, hoş gelmeni bekliyoruz:))

    YanıtlaSil
  11. Havai fişeklerden sonra yokoldun , merak etmemiz çok doğal değil mi?Yoğunluğunun sebebi; yazdıkların olduğunu öğrenince sevindik birgün biz de o yazılardan nasibimizi alırız inşaallah.Dilek.

    YanıtlaSil
  12. burası dururken niye başka yerlere yazı yazıyorsun vladimir bizi mi beğenmiyorsun nedir yani ? :D Sankim senin evine misafirliğe gelebliyormuşuz gibi bu kadar merak içnde kalalım kalalım sonra da bize sadece ayağının altındaki resimleri göster :D Harbi çok güzel çizmişin ama da merak ettim nasıl çizdin ya denedim ben ancak baştan ikisine çizebiliyorum diğerlerine yetişilmiyor :Phiç elastik değilim.

    YanıtlaSil
  13. Bak buna sevindim... Merak ettim şimdi ama. :)

    Oralarla ilgilenirlen buraları da ihmal etme ama... :)

    YanıtlaSil
  14. merak ettim ben de valla.. Tam sormak üzereydim barnakları görünce rahatladım. sevgiler.:)

    YanıtlaSil
  15. hamilelik sürecindesin anladım :)
    ama seni parmaklara bakılırsa neşeli bir hamilelik bu ve doğum kolay olacak :)

    bu arada öyle deme yahu.. gerçekten yoğun olabilen insanlar var bu hayatta bana inan :))

    YanıtlaSil
  16. alla alla hani benim yorumum nereye gitmiş yahu :(((

    ne güzel, upuzun kocaman bir yorum yazmıştım ben buraya yahu...

    neyse olan olmuş br kere zaten senin o güzel yazılarını beklemedeyiz biz benim yorumun ne önemi var boşver salla gitsin. hadi ama ne zaman gelecek yazılar :))

    YanıtlaSil

Yorumlar