20 Ağustos 2008 Çarşamba

Yarabbim Şükürler Olsun

Sayfama bir kıskançlık anımda istem dışı dürtülerime uyup şuursuz biçimde el atarak renk degiştirip, kabuk degiştiremediğimden beri, neredeyse iki gündürrrr şu zırıltıyı hale yola koymaya calışıyorum. Bildiğim bütün duaları ettim. "Elemterefiş kem gözlere şiş" bile dedim. Az kaldı Japon mafyalarından - sizden iyi olmasın - Yakuza Beyefendiden yardım dilenecektim ki, bu işin bu profesörü kesildim. Meğer bu tatsız hadise blogcuların başına pek fazla gelirmiş. Sebep benim internet explorerımın ta kendisiymiş. Meğer koynumda bir yılan beslemişim. Baktım çıkar yol kalmamış, geçtim "mozilla firefox" denen gavur icadı bir başka zamanzingoya bu hede hödö sayesinde sayfama canımın çektiği biçimde şekil verme şansına kavustum. Yarabbim şükürler olsun. Ucuz kurtuldum, verilmiş sudokum varmış. Canını seven kaçışsın yoksa gökten 3 elma düşecek.

Resimde sayfama çekiçle çeki duzen verirken denediğim yöntemlerden bir tanesini ve sadık asistanim Watson'u görüyorsunuz. Bir de gülmüş zevzek, zevzek, mendebur yaradılışlı uşak.

11 yorum:

  1. gökten muz dilesek düşer mi vladimir? peki ya salatalık :p

    YanıtlaSil
  2. Muzu bilemiyorum ama salatalik gunah konusu olabiliyor islami usullere uygun ulkelerde. Dusmesin mazallah kafa goz kirar, oyar adami, sakat birakir sonra. Hem cevre kirlenir. Avrupali ne demez?

    YanıtlaSil
  3. verilmis sudokum varmis

    hahahah

    YanıtlaSil
  4. eheyyyeey :) Sonunda renklenmiş sayfan. İlginç fotoğraflarını özlemişim ya. Görünce içim açıldı resmen :)
    İyi hadi gözün aydın. Biz evde opera kullanıyoruz. Bundan memnun kalmazsan onu da deneyebilirsin :)

    Gökten düşen elmalar kısmettir yahu, neden kaçılsın :)) hehe

    YanıtlaSil
  5. bana benzemişsin yaf :)
    ne güzel ne güzel..

    YanıtlaSil
  6. yeni profil fotoğrafını da çok bi beğendim :)

    YanıtlaSil
  7. ehuehehe birinin bloğuna sonunda çeki düzen vermiş olabilmesine bu kadar gülebileceğimi hiç zannetmezdim :P iyi hayılrı olsun yeni bloğun ve yeni mozillan bi alış artık explorırın yüzüne bilenem bakmazsın :) bida böyle şeylerin hiç birimizin başceğizine gelmemesi temennisiylen esen kal

    :D

    YanıtlaSil
  8. tercih,renk,zevk senin tabi. ama hani okuyucu ne düşünüyor diye merak edersen kırmızıya herhangi bir antipatikliğim olmasa da sanki olmamış gibi kırmızı. r

    ha bak araba fotosu on numara o ayrı.

    YanıtlaSil
  9. Artifintel;

    Aslında verilmiş sadakam varmış diyecektim ama dergilerden birisinin eşantiyon babından okuyucuya kakaladığı sudoku kitaplarından birisini çözeyim derken durduk yerde sinirsel eğretileme yaşamama ramak kalması sonucunda sudokumu bir hevesliye pas ettiğim aklıma gelince verilmiş sudokum varmış dedim. kelimesi kelimesine doğrudur yani. :))

    Çınar;

    Çok teşekkğrler. Kendi çapımda gamsız tasasız bir hayat sürdürürken ufak çaplı bir badire atlattım sayıyorum kendimi. Ben de ferahladım. Gökten düşen elmalardan kaçma hadisesini şöyle açıklayayım, kısmettir kısmet olmasına da tutabilene aşkolsun. Benim gibi astigmatlılar üzerlerine fırlaılan ya da atılan şeyleri görme ve tutma konusunda yetersizdirler biri benim üzerime elma atsa kafama denk getirmesi olasılığı çok fazla. Bir tedbir olarak benim durumumdakileri kaz etmek istedim sadece... :))

    Operayı not aldım bu arada, onu da denerim bir müddet sonra.

    7. Oda

    Sahiden de senin sayfana benzemiş ama sayfanın iki yanına öğe eklemeye kalkışamıyacağım o durumda başıma gelebilecekleri hayal bile etmek istemem. Profil fotoğrafımın arkasında gizli anlamın hüzünlü/komik bir öyküsü var onu bir ara yazacağım.

    :))

    SananaAKi,

    Sağol valla, nerden başıma sardırdım bu derdi kurtulasıya ak ile karayı hala seçebilmiş değilim daha yeni yeni kendime gelebiliyorum. Evet hiçbir blogcunun başceğizine böyle bişicik gelmesin sinir bozucu yıpratıcı bır hırpalayıcı hadise bu. :)

    Petunya, Egzotica,

    Yeni şeklim ve de şemalim hakkındaki dilekler için teşekkür ederim. UMarım hem hayırlı olur hem de hayırlara vesile olur. tü-tü-tü 41 kerre maŞalLaH :))

    rehav@,

    Görüşlerin için teşekkür ederim. Resmi beğendiğine sevindim orijinali daha geniş bir alanı gösteren büyük bir resim, bu da o büyük resimden köşede kalmış bir ayrıntı. Hoşuma gidince resmin bir kenarındaki bu detayı kırptım Biz blog tutanların aklını fikrini meşgul edenler de bu detaylar değil mi zaten. :)

    YanıtlaSil
  10. Benim de sorunlarımı explorer'dan ayrılmak çözdü.
    Bu ne beter bir şeymiş yahu.
    Neyse, geçmiş olsun.

    YanıtlaSil

Yorumlar