18 Ağustos 2008 Pazartesi

Mühim Bir Husus: Elleşmek ya da Elleşmemek

Bu blog denen şeyle çok narinmiş nerden bilirdim. Aklıma bir husus takıldı, "dur bakiym ben de yapayım, benim neyim noksan" diyerek kıskançlıkla dolan dürtülerime teslim oldum. Bir anlık merak uğruna blogumun şablonlarıyle eyleştim. Sonuç ortada: Kapkara bir blog sahifesi. Şimdi işin yoksa adam edeceğim diye uğraş dur. Gitti güzelim linkler, gitti güzelim blog arkadaşlarım. Nerelere gideyim, nasıl nasıl edeyim bilmiyorum. Elleştim, elleşmez komaz olsaydım. Yok ama ben çabuk öğrenirim. Bunu da öğrenirim. Çok kısa süre sonra, sinir sistemim yatışır yatışmaz artık eskisi gibi mi, eskisi gibi değilse nasıl bilmem öyle toparlarım buraları. Azimleneyim, çeki düzen vereceğim vallahi, billahi, tillahi. (Yeminle işimi garantiye alayım şöyle.

.

11 yorum:

  1. aaaaa her şeyler değişmiş burada :) E hayırlı olsun sevgili Vladimir :) Böyle de güzel olmuş, eskisi de güzeldi (nasıl, iyice kararsızlığa düşürebildim mi seni? :) ). O zaman yenisini de bekliyorum ben. Sen sakin ol, azimlen gel :)

    YanıtlaSil
  2. Yok yok, biz biryere gitmedik Vladimir:)

    Dogrusu, eski sablonu gozum aramiyor degil; Ama eminin siz burasini da kendinize benzetirsiniz yakinda:))

    YanıtlaSil
  3. İyidir iyidir değişiklik :) Hep aynı yere baka baka bir süre sonra hep aynı şeyleri düşünüp hep aynı şeyleri yazar insan. Ama biraz değişiklik yapınca başka bir yere bakınca yani, aklının gözleri de başka taraflara bakmaya başlar. İşte bu yüzden ben sürekli değiştirip duruyorum ya şablonu :))

    YanıtlaSil
  4. O linkleri herseyleri kaybettim ona yaniyorum ben.. :( umarim toparlarim. benimkisi pek planli olmadi sablonlari denerken elim surctu kabul ettim. neyse degisiklik iyi olacak sanirim. bakalim bu siyah sayfaya neler yapilabilir?

    YanıtlaSil
  5. Vladimircim, siz kalın gitmeyin.Aşk dolu bir sayfa okuması en zevkli bloglardan..değişiklikde fayda var sadece siyah olunca gözlerim karışıyor:))

    YanıtlaSil
  6. sarışının adı esmerin tadı boşver hoş böyle kara kara:)

    YanıtlaSil
  7. ooo my god :D çok iyi bilirim bu durumu en az 85 kez blogceğizimin html kodlarının olduğu bölümü bozup bozup tekrar yaptım hele bir keresinde bütün siteyi ters yüz etmiştim ama azmin elinden blog kurtulmazmış sakin ol biraz da böyle kalsın sade sakin ağır bir havası var biz değerli okurlarına da :P değişiklik olmuş olur :D

    YanıtlaSil
  8. Bugün denemek için farklı e mail adresi yaratıp yeni bir blog açtım. Hayret.. Orada her hangi bir problem olmadan sayfayı istediğim gibi düzenleyebiliyorum. Bu dert beni gerdi.

    YanıtlaSil
  9. Yeni blogunuda istiyoruz:)))bizi bırakıp gitmmeee vladimir:))9

    YanıtlaSil
  10. Ukalalık olmasın da, aynı e-posta hesabından birden fazla blog açılabiliyor. Aklıma ilk bu geldi.
    Yeni şablonlar konusunda ufak bir Google araması bir sürü sonuç çıkarır.
    Bir de technorati.com var. Oradan bu sayfaya bağlantı veren blogları toparlayabilirsin.
    En son olarak, değişim iyidir. ;)

    YanıtlaSil

Yorumlar