24 Ağustos 2008 Pazar

Kalabalıktan Uzak

İş yaşamının hayhuyu içeinde hafta sonlarındaki ufak soluklanmalar dışında rutinimizin icerisinde o kadar çok zamanı bosa harciyoruz ki. Görünürde birşeyler yapıyoruz belki ama kendi kendimize ait kaliteli zaman dilimlerini pek nadir yaratabiliyoruz. Yani kendi kendimizle başbaşa kalacak anlarımız az, arkadaslarımızla buluşmalarımız kısa sürelerle sınırlı, o buluşmaları yakalamak için mesai saatlerinin bitiminde bir yerden başka bir yerlere koşuşturmak gerekiyor. Eh yaz teknik olarak bitti, sayın bay Vladimir'in de tatile çıkası gelmiş. Arkadaşımız yanına lap topunu ve uc arkadaşını alıp kabugundan çıkacak, bir hafta boyunca ayaklarını uzatıp yayılmayı planlıyor gittiği yerde. Kalabalık ve gürültü istemiyor ama bu dört kafadar bir araya geldi mi çeneleri susmaz hiç, kendi gürüleri yeter onlara. Sakin bir yere gidiyorum, sabah serinliğinde erkende uyanıp deniz kenarında yürümek istiyorum. Öğleden sonra bloguma girip arkadaşlarım neler yapıyor onlara bakarken buz gibi biramdan ya da beyaz şarabımdan yudumlar almak istiyorum. Niyetim blogumdan uzakta kalmamak ama ola ki kalırsam da kusuruma bakmayınız. Sayfama müziğimi de koydum ya artık gözüm arkada kalmaz.

18 yorum:

  1. İyi tatiller Vladimir :) Git gel de anlatırsın şu sessiz yeri. Bu sıcaklardan uzak, sabah serinliğinde deniz kenarında yürüyesim geldi benim de. Bol bol dinlen, dediğin gibi hep hırala gürele geçtiği için hayatımız, bol enerjiye ihtiyacımız var.
    Tekrar iyi tatiller, yazılarının devamını merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Hadi bakalım.. Allah içine sindirsin..
    Güle güle git.. güle güle gel..

    YanıtlaSil
  3. En sıcak günlerde çalışanlarda, şimdi sıra..

    Gönlünüzce bir tatil olsun..Arkadaşsızda çekilmez, keyifli sohbetler..

    YanıtlaSil
  4. hadi bakalım, iyi tatiller. dönünce maceralarını bekliyoruz.

    bu arada müzik şahane olmuş, nasıl becerdin :)

    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. iyi tatillerrr vladimir bi sen eksik kalmıştın o da oldu :D herkes tatilin acısını çıkardı bi ben kaldım buralarda bea :/ deliye her gün tatil diyerekten kendimi avutayım barim.neyse umarım rahat sakin huzurlu bir tatil olur ve bir sene dinlenmişsin gibi bir tazelik bahşeder bedenine :) bizi unutma.

    YanıtlaSil
  6. İyi tatiller Vladimir. Umarım hayal ettiğinden çok daha güzel bir tatil olur...

    YanıtlaSil
  7. oh miss:) bi kaç poz çek de tanıt bari gittiğin yeri

    YanıtlaSil
  8. İyi tatiller olsun Vladimir.

    YanıtlaSil
  9. Iyi tatiller Vladimir. Selametle gidip gelin insaallah.

    YanıtlaSil
  10. Tadını çıkarın sevgili Vladimir!
    Güzel olsun!

    YanıtlaSil
  11. Güle güle.. Ama ihmal etme bizi:)

    YanıtlaSil
  12. çabuk dönmeniz temennisiyle:)

    YanıtlaSil
  13. e hadi gel artık Vladimir, özledik yazılarını :)

    YanıtlaSil
  14. Sevgili arkadaşlar bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tatilimi yaptım ve döndüm. Sakız adasındaydım. Komşuya gttik yani. Çok güzel dinlendim. İzlenimlerimi ve resimlerimi sizlerle paylaşacağım. Değişik bir tecrübe oldu, anlatacak çok şey birikti ancak önce blog komşularımın, blog arkadaşlarımın yazılarını bir güzel okumak istiyorum. Bakalım neler yaptınız ben yokken

    :)

    YanıtlaSil
  15. ben sen yokken sadece kokladım :))

    YanıtlaSil
  16. huuuuuu Vladimir gelebilmiş hele şükür :D tatil izlenimlerini merakla bekliyoruz haberin olsun .
    hoşgeldin :)))

    YanıtlaSil

Yorumlar