4 Ağustos 2008 Pazartesi

İşte O Fırtına

Hayatında garip tesadüflerin, şaşırtıcı durumların yeri hayli fazla olan kızıl saçlı arkadaşımın isminin baş harfi Gülçin. Son seyahatinde oturup hesapladık tanışmamızın üzerinden neredeyse 18 yıl geçmiş. "Hepsi beni bulur" (HBB) ifadesi bir ara onun hayatına yön verecek denli önemli hale gelmişti. Nerde bir gariplik olsa onu bulurdu. Arkadaşımızın tertemiz bir kalbi, kalbinin ortasında da tesadüfleri üzerine üzerine çeken bir tuhaf mıknatısı var. Başına gelenlerin bir bölümünü blogundan bizlerle paylaşıyor zaten. Oturup bir anlatsa o blog dolar taşar bundan eminim. Ama elini birazcık ürkek tutıyor bu ara. Bir de o gizli blogundan ara sıra kuşku duyuyorum ama, hayra alamet sayıyor bu konuda yorumda bulunmuyorum. Elbet bir gün çıkar kokusu.



Böyle karşılıklı oturup bir sürü arkadaş bir araya gelip bazen başımıza onun sayesinde gelmiş hoşlukların envanterini tutalım diye çabalasak da hepsini bir araya getirmek mümkün değil. Bizimkisi boşa kürek çekmekten başka bir şey değil.

10 yorum:

  1. Aa cidden Gülçin miydi ya? Utandım şimdi önceki yorumum için :) O olduğunu anlamamıştım, dahası yazdıklarını yanlış yorumlamışım. Kamuoyundan özür diliyorum sayın Vladimir :)

    YanıtlaSil
  2. Evvvvet!!! Gülçin'dir. :))

    Bakalım kamuoyu ne diyecek bu işe. İster misin cevap hakkı doğsun (n edemekse şu cevap hakkı) :))

    YanıtlaSil
  3. gaybubetinde çok yazı okuduk falan derken bende ünlü bi yazar aynı zamanda kendisi neyim zannettim meğer bloğunun ismiymiş gerçi orda da ünlü bir yazar olma iyi adımlar atıyor lakin benim kastettiğim anlaşılmıştır zaar :D

    YanıtlaSil
  4. Ovunmek gibi olmasin ama, siz yazinizin sonunda Gaybubetinde Cok Kitap okuduk deyince, hemen hatirlamistim, bunun sizin sayfanizdaki linklerden biri oldugunu. Ama daha da derine inmemistim, kimdir neyin nesidir diye:)

    Zaten, siz de hemen akabinde desifre etmissiniz arkadasinizi, isminin ilk harfi Gulcin diye!!!Ser verip sir vermemek diye buna denir herhalde:P

    Sevgiler,
    Ayse Sule

    YanıtlaSil
  5. Fırtına da fırtınaymış hani bir geçti pir geçti sesiniz soluğunuz kesildi neniz var kuzum ?

    :P
    :)
    :D

    YanıtlaSil
  6. istanbul'dayım o yüzden vakit bulamıyorum. Perşembe'den sonra yayındayım

    :)

    YanıtlaSil
  7. Eger sonradan eklediginiz bu resimler o firtinanin bizzat kendi resimleriyse, ben saskin saskin "nasil yani?!" demek istiyorum. Diyebilir miyim:)

    Aman Allah'im! Eskiden ayni yerde calisiyorduk dediginizi unutmak ve sizi omrumun sonuna kadar muze bekcisi olarak hayal etmek istiyorum. Edebilir miyim:)

    Bu yazdiklarimla istemeden birilerini inciteceksem sayet, pesinen ozur dilemek istiyorum. Dileyebilir miyim:)

    YanıtlaSil
  8. Yok yok bu resim Hande Yener e ait.. Arkadasimizla uzaktan yakindan alakasi yok saniyorum. Yoktur degil mi?

    YanıtlaSil
  9. Yahu ben de tam gizemli bir şeyler yazdığımı zannederken yapılır mı bu bana.
    Şak diye yazacağını bilseydim, bu kadar dolambaçlı şeyler yazmazdım.
    Şimdi bunları okumayacak, biliyorum, ama kendisine selamlarımı ve sevgilerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  10. Şule;

    :))

    Facebook tan bir dürt sen yie de :)

    YanıtlaSil

Yorumlar