31 Ocak 2008 Perşembe

Yarasa Adam

Herkes birden kahkahaları koyverince, alt dudağı aşağıya kıvrıldı istemeden, iyice ağlamaklı oldu. Yıllardır Yarasa Adam kostümünü hazırlamak için uğraşıyor kanatlardaki mekanik açılıp kapanma düzeneği ile geceyarılarına kadar uğraşıyordu. Başladığında orta okulu yeni bitirmişti. Bitirdiğinde koskoca bir adam olmuştu. Elbise ve kanatları geçen hafta denemiş ve başarılı olmuştu. Yamaç paraşütüyle süzülür gibi tepeden aşağıya kuş misali inmişti.


Kızının yaşgünü için sürprizi sona saklamıştı. Elbiseyi giyip çatıdan aşağıya bıraktı kendini. Yine süzüldü, kanatlarını oynata oynata istediği yere konduğu için çok mutluydu. Beklediği kızının hayranlık çığlıklarıydı. Oysa herkes kahkahalar içindeydi. Gülmekten gözlerinden yaşlar geliyordu izleyenlerin. O da başladı gülmeye.

4 yorum:

  1. ayın biri yazılarına katıldığın için teşekkür ederim. mart cümlesini senden bekliyorum artık. yarasa adam (bi nevi türk betmeni) nereden aklına geldi, ilahi.

    YanıtlaSil
  2. Böyle bir resim vardı sonra kullanırım diye düşünüp saklamışım evdeki blog klasörüne. Senin yolladığın başlık gelince ikisi bir araya geldi nedense. Hoş resmi de sen yollamıştın. "Kadınların erkeklerden hefret etme sebepleri" ya da benzeri ana fikre sahip bir e mail ekinde gelmiş onlarca tuhaf giysili ve görünümlü adam resimlerinden biriydi. Boynu bükük haline acımış da saklamışım sanırsam. :)

    YanıtlaSil
  3. Maili hatırlıyorum, çok gülmüştüm resimlerine tek tek bakarken:) Bu ne yaratıcılıktır ki resmi saklayıp hikayesini yazmışsın, çok da güzel olmuş. 'Yarasa Adam' etiketi açtığına göre, yeni maceralarını okuruz diye bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  4. evet yerli batman in maceraları ilginç olabilir. :))

    ne tuhaf tipler vardı o e mailde ama..
    :))

    YanıtlaSil

Yorumlar